peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
J_K
CONTRIBUTOR **

Lomapalkkavelan oikeellisuus

tekijä J_K

Jos ohjelmasta ei ota kuukausittain lomapalkkavelkalaskelmaa, voiko sitä ottaa takautuvasti jälkikäteen, niin että se näyttää kertyneet eurot ja lomapäivät oikein?

 

Jos ohjelmasta ottaa lomapalkkavelkalaskelman kuukausittain, voiko sitä tässä tapauksessa ottaa takautuvasti jälkikäteen vaikkapa joulukuussa lokakuulta, niin että se näyttää kertyneet eurot ja lomapäivät oikein?

 

Voiko lomapalkkavelkalaskelman ottaa vaikkapa vasta seuraavan kuukauden 15 päivä (jos palkkakaudet eivät ole kalenterikuukausittain) ja voiko tällöinkin sen ottaa takautuvasti jälkikäteen, niin että se näyttää kertyneet eurot ja lomapäivät oikein?

1 VASTAUS1

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Ohjelmassa tulee tehdä erillinen ajo lomapalkkajaksotuksille, joka muodostaa omat kaudet näille jaksotuksille. Jos ajo on tehty kuukausittain, niin raportointikin voidaan ottaa per kk myös taannehtivasti rajaamalla tietyillä raportilla palkkakaudeksi ko. lomapalkkajaksotuksen kauden.

 

Nämäkin asiat katsotaan käyttöönotossa konsultin kanssa, joten suosittelen tilaamaan tähän teidän kokonaisuuteen jokatapauksessa konsultointia tästä linkistä.