peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
J_K
CONTRIBUTOR **

Lomapalkkojen ja lomarahojen seuranta

tekijä J_K

Jos yritykselle asetetaan lomaseuranta, 35h tai 14pvä/kk ehdolla, osaako ohjelma laskea lomapäivät ja eurot oikein jos ei syötä tehtyjä työpäiviä/työtunteja tai pidettyjä lomapäiviä ohjelmalle?

Miten lomapäivät ja eurot saadaan kerrytettyä oikein? 

Ohjeista huolimatta näissä usein ongelmia/virheitä.

1 VASTAUS1

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Ohjelma tarkistaa palkkalaskelman Lisätiedot -välilehdeltä työpäivien/työtuntien lukumäärän per palkkakausi/kuukausi ja voit tarkistaa ohjelman laskemat lomalaskennassa käytetyt työpäivät ja -tunnit esim. Palkansaajat -ohjelman Lomaoikeus -välilehdeltä.

 

Mikäli havaitset näissä virheitä, niin laitathan meille tukipyyntöä osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com, niin katsotaan mistä johtuu, jos ohjelma ei laske lomaanoikeuttavia päiviä/lomapäiviä oikein, niin pyydämme tarvittavat kuvaruudut tilanteesta tukipyynnön kautta. Huomioithan kuitenkin, että lomapalkkalaskenta tulee ottaa aina käyttöön konsulttimme kanssa, sillä lomapalkkalaskennan käyttöönotto vaatii syvällistä yritys- ja TES-kohtaista asiantuntijuutta. Eli jos lomapalkkalaskennan käyttöönottoon liittyen ette ole vielä tilanneet käyttöönottokoultusta, suosittelemme tilaamaan etäkonsultointia tästä linkistä, sillä ko. toiminnon käyttöönotto sekä asetusten tarkistus eivät kuulu ylläpitopalvelun piiriin. Mikäli kuitenkin lomapalkkojen käyttöönotto on tehty jo konsulttimme kanssa, niin laita meille tukipyyntöä tulemaan, niin tarkistetaan tapauskohtasesti sitten tarkemmin näitä, että saatte toimimaan nämä oikein.

 

Mukavaa alkanutta viikkoa!