Minun alueeni
Apu
Reinhold
CONTRIBUTOR **

Lopetettu pankkitili, pankkitilin poisto yrityksen tiedoista.

tekijä Reinhold

Yitykselläni on käytössä pankkitiliohjelma ja käytössä on ollut kaksi pankkitiliä.  Luovuin toisesta tilistä (Sp) viime vuonna.  Uusin juuri käytössä olevan pankin (Op) varmenteen. 

Nyt en pääse pankkiin lainkaan ja se muistuttaa  Sp:n varmenteen uusinnasta.

Olen yrittänyt poistaa Sp:n tietoja yritykseltäni mutta se ei onnistu.

Miten pääsen eteenpäin tästä ongelmasta ja käyttämään Op:n tiliä?

4 VASTAUSTA4
Accepted solution
Kyösti Rauhala
VISMA

tekijä Kyösti Rauhala

Hei

 

Yrityksen perustiedoista Pankkitiedot-välilehdeltä ei saa poistaa käytössä ollutta pankkitiliä mm. historiatietojen vuoksi, mutta voitte nimetä kyseisen tilin esim. "EI KÄYTÖSSÄ" ja ottaa siltä kaikki ruksit pois päältä kyseisellä sivulla.

 

Suosittelen, että laitat tästä viestiä vielä sovellustukeemme sovellustuki@visma.com, niin saamme selvitettyä miksi pankkiyhteys ei toimi.

Reinhold
CONTRIBUTOR **

tekijä Reinhold

Hei, pankkiyhteys toimii kannettavalla kotikoneella mutta työpaikan kummallakin pöytäkoneella ei. Syynä voi olla eri käyttöjärjestelmä. Kotikoneella käytän chromea mutta työpaikalla on usein edge päällä, vaikka en ole sitä valinnut. Taitaa päitykset muuttaa käyttistä. Sitä se vähän väliä pukkaa, ku. Tarkistan asian kun käyn työpaikalla. Koneet eivät löydä varmenteitä, on virheilmoitus.

Accepted solution
Kyösti Rauhala
VISMA

tekijä Kyösti Rauhala

Hei

 

Tarkistatko vielä, että myös työpaikan pöytäkoneellasi pankkiyhteyden työhakemisto on määritelty ohjeen mukaan ja pankin varmennetiedosto löytyy hakemistosta.

Accepted solution
Reinhold
CONTRIBUTOR **

tekijä Reinhold

Kiitos neuvosta, neuvosi "puri" heti. Tosin "ei kötössä"-ruksia ei pankkitili-välilehdellä ole mutta näyttää se toimivan nyt muutenkin.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.