peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Maksatusaineisto ei näy maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteyden alla?

(updated by Ainomari Karhu VISMA ‎20-09-2017 08:10 )

Maksatusaineisto ei näy maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteyden alla?

1VASTAUS1
Highlighted

Viite: Maksatusaineisto ei näy maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteyden alla?

(updated by Ainomari Karhu VISMA ‎27-07-2018 15:25 )

Mikäli maksatusaineisto ei näy maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteys -kohdassa, tarkista seuraavat asiat:

 

1. Vaihda maksatuksessa Erät-välilehdellä Pankkiyhteys-kohdan tilalle Kaikki. Näin näet kaikki aineistot, jotka ohjelma on muodostanut. Voit vaihtaa tilaksi esim. ulkopuolinen pankkiyhteys, jotta näet, onko aineistosta muodostunut ulkopuolinen aineisto. Jos on, poista lasku hiiren oikealla ja tarkista vielä seuraavat kohdat:

 

2. Tilille, jolta maksut halutaan maksaa, on täpätty Yrityksen perustiedot -rekisteriin Pankkitiedot-välilehdelle C2B XML -täppä.
3. Tarkista, että pankkiyhteyden sopimukselle on liitetty asiakasyritys ja tälle yritykselle on täpätty sopimukselle Sepa-maksu -aineisto lähetettäviin aineistoihin. 
4. Tarkista, että käyttäjätunnuksella on oikeudet pankkiyhteysyrityksen ja asiakasyrityksen Pankkiyhteyden aineistoihin. Nämä tarkistetaan Palvelunhallinnasta yrityskohtaisesti.

5. Tarkista, että kierrätyksessä ei ole annettu erikseen Laskun maksutili -kenttään väärää tilinumeroa. Tieto ei ole pakollinen antaa. Väärän tiedon voi korjata luomalla maksuaineiston ja vaihtamalla Tapahtumat-välilehdellä Pankkitili-valikosta tilin oikeaksi.

 

Aineisto näkyy kohdassa Ulkopuolinen pankkiyhteys, LMP, LUM, jos C2B XML -täppä ei ole päällä. Vastaavasti aineisto näkyy kohdassa Ulkopuolinen pankkiyhteys, SEPA C2B, jos yritystä ei ole liitetty pankkiyhteyden sopimukselle ja täpätty kohtaa “Sepa-maksu” lähetettävistä aineistoista.