Minun alueeni
Apu

Maksatusaineisto ei näy maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteyden alla?

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎20-09-2017 08:10 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Maksatusaineisto ei näy maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteyden alla?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎16-09-2021 14:09 tekijä Maria Sinelmaa VISMA )

Mikäli maksatusaineisto ei näy Maksatuksessa Fivaldi pankkiyhteys -kohdassa, tarkista seuraavat asiat:

 

1. Vaihda Maksatuksessa Erät-välilehdellä Pankkiyhteys-kohdan tilalle "Kaikki". Näin näet kaikki aineistot, jotka ohjelma on muodostanut. Voit vaihtaa tilaksi esim. ulkopuolinen pankkiyhteys, jotta näet, onko aineistosta muodostunut ulkopuolinen aineisto. Jos on, poista lasku hiiren oikealla ja tarkista vielä seuraavat kohdat:

 

2. Tilille, jolta maksut halutaan maksaa, on täpätty Yrityksen perustiedot -rekisteriin Pankkitiedot-välilehdelle C2B XML -täppä.
3. Tarkista, että pankkiyhteyden sopimukselle on liitetty asiakasyritys ja tälle yritykselle on täpätty sopimukselle Sepa-maksu -aineisto lähetettäviin aineistoihin. 
4. Tarkista, että käyttäjätunnuksella on oikeudet pankkiyhteysyrityksen ja asiakasyrityksen Pankkiyhteyden aineistoihin. Nämä tarkistetaan Palvelunhallinnasta yrityskohtaisesti.

5. Tarkista, että kierrätyksessä ei ole annettu erikseen Laskun maksutili -kenttään väärää tilinumeroa. Tieto ei ole pakollinen antaa. Väärän tiedon voi korjata luomalla maksuaineiston ja vaihtamalla Tapahtumat-välilehdellä Pankkitili-valikosta tilin oikeaksi.

 

Aineisto näkyy kohdassa Ulkopuolinen pankkiyhteys, LMP, LUM, jos C2B XML -täppä ei ole päällä. Vastaavasti aineisto näkyy kohdassa Ulkopuolinen pankkiyhteys, SEPA C2B, jos yritystä ei ole liitetty pankkiyhteyden sopimukselle ja täpätty kohtaa “Sepa-maksu” lähetettävistä aineistoista.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.