peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jonna Isomaa
VISMA

Mihin määritellään tieto palkansaajan osaomistajuudesta?

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎04-04-2019 08:10 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Tulorekisteristä on saatu tieto, että osaomistajan palkanmaksusta ei ole tehty ilmoitusta, vaikka työttömyysvakuutusmaksut on laskutettu osaomistajan maksuprosentin mukaisesti.

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Osaomistaja-tieto määritellään palkansaajan lisätietoihin. Kyseinen Lisätieto-kenttä löytyy Palkansaajat-rekisteristä heti ensimmäiseltä Henkilön perustiedot -välilehdeltä.

 

Jos kyseinen tieto on ollut aiemmilla ilmoituksilla väärin, tai puuttunut niistä, niin kyseisen tiedon määrittämisen jälkeen oikeanlainen ilmoitus saadaan lähtemään korvaavalla ilmoituksella. Palkkatietoilmoitusta kannattaa varmuuden vuoksi virkistää ennen tätä selaimen virkistyspainikkeella. 

piasuh
CONTRIBUTOR *

tekijä piasuh (Päivitetty ‎22-05-2019 11:21 tekijä piasuh )

Tarkennuspyyntö: lisätiedoissa; Avainhenkilö, osaomistaja, osakasasemassa maksajaan!? Kun kyseessä ei ole työttömyysvakuutuksen piiriin kuuluva yrittäjä, niin mikä tieto valitaan lisätietoihin? Nyt ollut osaomistaja ja tieto olisi nyt korjattavat vuodelle 2019 tulorekisteriin! Voisiko noita lisätiedon tietoja avata, niin tietää, että ei laita väärää tieto, niin kuin minulle kävi:-(!

 

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Näitä tulonsaajan lisätietotyyppien vaihtoehtoja on pyritty avaamaan enemmän Tulorekisteri-ohjeen sivuilla 22-23. Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle apua.