peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Mihin määritellään tieto palkansaajan osaomistajuudesta?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎04-04-2019 08:10 )

Tulorekisteristä on saatu tieto, että osaomistajan palkanmaksusta ei ole tehty ilmoitusta, vaikka työttömyysvakuutusmaksut on laskutettu osaomistajan maksuprosentin mukaisesti.

3VASTAUSTA3
Highlighted

Vastaus: Mihin määritellään tieto palkansaajan osaomistajuudesta?

Osaomistaja-tieto määritellään palkansaajan lisätietoihin. Kyseinen Lisätieto-kenttä löytyy Palkansaajat-rekisteristä heti ensimmäiseltä Henkilön perustiedot -välilehdeltä.

 

Jos kyseinen tieto on ollut aiemmilla ilmoituksilla väärin, tai puuttunut niistä, niin kyseisen tiedon määrittämisen jälkeen oikeanlainen ilmoitus saadaan lähtemään korvaavalla ilmoituksella. Palkkatietoilmoitusta kannattaa varmuuden vuoksi virkistää ennen tätä selaimen virkistyspainikkeella. 

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Mihin määritellään tieto palkansaajan osaomistajuudesta?

(updated by piasuh ‎22-05-2019 11:21 )

Tarkennuspyyntö: lisätiedoissa; Avainhenkilö, osaomistaja, osakasasemassa maksajaan!? Kun kyseessä ei ole työttömyysvakuutuksen piiriin kuuluva yrittäjä, niin mikä tieto valitaan lisätietoihin? Nyt ollut osaomistaja ja tieto olisi nyt korjattavat vuodelle 2019 tulorekisteriin! Voisiko noita lisätiedon tietoja avata, niin tietää, että ei laita väärää tieto, niin kuin minulle kävi:-(!

 

Highlighted

Vastaus: Mihin määritellään tieto palkansaajan osaomistajuudesta?

Hei!

 

Näitä tulonsaajan lisätietotyyppien vaihtoehtoja on pyritty avaamaan enemmän Tulorekisteri-ohjeen sivuilla 22-23. Toivottavasti näistä tiedoista on sinulle apua.