peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Mihin määritellään ulosottolaitoksen pankkitilinumerot

tekijä Inkeri Mansikka-aho

Ulosottolaitos aloitti toimintansa 1.12.2020, se koostuu ulosottovirastoista ja valtakunnanvoudinvirastoista, mihin muutetaan/määritellään uusi tilinumerotieto.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Inkeri Mansikka-aho
VISMA

tekijä Inkeri Mansikka-aho (Päivitetty ‎15-12-2020 11:15 tekijä Inkeri Mansikka-aho VISMA )

Ulosottolaitos aloitti toimintansa 1.12.2020, se koostuu ulosottovirastoista ja valtakunnanvoudinvirastoista. Tämän muutoksen myötä tilityksiin liittyvät tilinumerot ovat muuttuneet. 

 

Mikäli olet määritellyt  Fivaldi Palkanlaskenta | Palkansaajat | Luontoisedut ja ulostottotiedot -välilehdellä Ulosottotiedot -kohdassa Maksutiedot -kenttiin tietoja, niin ne tulee  muuttaa vastaamaan uusia Ulosottolaitoksen tietoja.   Mikäli ulosottotilitykset tilitetään Fivaldi Ostoreskontran kautta, niin ohjeistamme joko perustamaan uuden toimittajatiedon, jossa on määriteltynä Pankkitiedot -välilehdelle Ulosottolaitoksen pankkitilinumerot tai sitten lisäämään uuden tilinumerotiedon. 

 

Ohjeistaisin tarkistamaan uudet tilinumerot Ulosottolaitokselta esim. soittamalla numeroon 029 56 58800 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ulosotto.uo(at)oikeus.fi

 

Huom! Fivaldi Palkanlaskennasta ei ole mahdollista tehdä suoraan ulosottotilityksiä vaan ne tulee tehdä esim. Ostoreskontran kautta.