Minun alueeni
Apu
Jonna Isomaa
VISMA

Miksi en saa poistettua autopaikkaa/saunavuoroa sidokselta?

tekijä Jonna Isomaa

Autopaikat näkyvät sidoksissa harmaina, mutta eivät löydy autopaikoista. Autokatosmaksu on jumissa sidoksella. Autohallin maksulaji näkyy sidoksella harmaana ja on ohjautunut toiselle henkilölle.

 

Asukkaalla on sidoksella saunamaksu harmaana, vaikka hänellä ei ole saunavuoroa. Miten saadaan päätettyä saunamaksu kun vuoroa ei näy saunalistassa?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎30-03-2022 15:47 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Varauksen voi kokeilla yrittää poistaa ensin tämän ohjeistuksen mukaisesti.  Jos siis tilanne varauksella on alla olevan kuvan mukainen,  on Alkupvm-kenttä klikattavissa ja varauksen voi poistaa klikkaamalla Alkupvm-kenttää ja valitsemalla ylävalikosta Tietue | Poista:

 

JenniSyrjmki_0-1648644229915.pngMikäli yllämainittu toimenpide ei ole tehtävissä, on maksulaji poistettava/päätettävä sidokselta meidän toimestamme. Ole yhteydessä sovellustukeen ja toimita meille tukipyynnöllä seuraavat tiedot:

 

  • Missä yrityksessä ongelma ilmenee (yrityksen nimi ja Fivaldi-numero)
  • Millä sidoksella ongelma ilmenee
  • Kuvaruutukopio kyseisestä sidoksesta siten, että poistettava/päätettävä maksulajirivi on klikattu aktiiviseksi
  • Kuvaruutukopio autopaikan/saunavuoron varauksesta (varauksen saa auki, kun sidoksella klikataan kyseisen maksulajirivin Alkupäivä-kenttää hiiren oikealla ja valitaan "Avaa varaus" kts. kuva alta)

                    JenniSyrjmki_1-1648644337751.png

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.