peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miksi kausiveroilmoituksen Tulorekisteri (Maksuun) sarakkeelle ei nouse ennakonpidätys?

(updated by Riitta Peltoniemi VISMA ‎09-06-2020 13:14 )

Miksi kausiveroilmoituksen Tulorekisteri (Maksuun) sarakkeelle ei nouse ennakonpidätys?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miksi kausiveroilmoituksen sarakkeeseen Tulorekisteri (Maksuun) ei nouse ennakonpidätykset?

(updated by Riitta Peltoniemi VISMA ‎11-06-2020 11:49 )

Jos palkanlaskennassa palkkakauden perustiedoissa on täppä kohdassa "Palkkakautta ei ilmoiteta tulorekisteriin", niin silloin ko. kauden ennakonpidätykset ja sava-maksut eivät nouse kausiveroilmoituksen sarakkeelle Tulorekisteri (Maksuun) eivätkä myöskään kausiveroilmoituksesta luotavalle ostolaskulle. 

 

Mikäli kausiveroilmoituksen perustietoihin on laitettu täppä kohtaan "Maksetut ja ei maksetut palkat" niin kausiveroilmoitus ottaa mukaan kaikki ne ennakonpidätykset ja sava-maksut mille löytyy palkkatietoilmoitus ja erillisilmoitus, tähän riittää se että ilmoitukset on luotu. 

 

Jos kausiveroilmoituksen perustiedoissa on täppä kohdassa "Maksetut palkat" niin kausiveroilmoituksen maksettavaan veroon nousevat mukaan vain ne ennakonpidätykset ja sava-maksut mitkä ovat "Hyväksytty tulorekisterissä" -tilassa. 

 

Mikäli palkkatietoilmoitus halutaan ilmoittaa asiointipalvelun kautta, niin palkansaajan tietoihin pitää laittaa täppä kohtaan "Palkkatietoilmoitus ilmoitetaan asiointipalvelusta". Tämä asetus löytyy Palkansaajan Työsuhteet -välilehdeltä. Sen jälkeen kun palkkatietoilmoitus on manuaalisesti hyväksytty niin tämä täppä voidaan ottaa pois, jos ko. palkansaajan palkkatietoilmoitus halutaan jatkossa ilmoittaa suoraan Visma Fivaldin palkanlaskennasta tulorekisteriin.