Minun alueeni
Apu

Miksi kausiveroilmoituksen Tulorekisteri (Maksuun) sarakkeelle ei nouse ennakonpidätys?

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎09-06-2020 13:14 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Miksi kausiveroilmoituksen Tulorekisteri (Maksuun) sarakkeelle ei nouse ennakonpidätys?

1 VASTAUS1

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎11-06-2020 11:49 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Jos palkanlaskennassa palkkakauden perustiedoissa on täppä kohdassa "Palkkakautta ei ilmoiteta tulorekisteriin", niin silloin ko. kauden ennakonpidätykset ja sava-maksut eivät nouse kausiveroilmoituksen sarakkeelle Tulorekisteri (Maksuun) eivätkä myöskään kausiveroilmoituksesta luotavalle ostolaskulle. 

 

Mikäli kausiveroilmoituksen perustietoihin on laitettu täppä kohtaan "Maksetut ja ei maksetut palkat" niin kausiveroilmoitus ottaa mukaan kaikki ne ennakonpidätykset ja sava-maksut mille löytyy palkkatietoilmoitus ja erillisilmoitus, tähän riittää se että ilmoitukset on luotu. 

 

Jos kausiveroilmoituksen perustiedoissa on täppä kohdassa "Maksetut palkat" niin kausiveroilmoituksen maksettavaan veroon nousevat mukaan vain ne ennakonpidätykset ja sava-maksut mitkä ovat "Hyväksytty tulorekisterissä" -tilassa. 

 

Mikäli palkkatietoilmoitus halutaan ilmoittaa asiointipalvelun kautta, niin palkansaajan tietoihin pitää laittaa täppä kohtaan "Palkkatietoilmoitus ilmoitetaan asiointipalvelusta". Tämä asetus löytyy Palkansaajan Työsuhteet -välilehdeltä. Sen jälkeen kun palkkatietoilmoitus on manuaalisesti hyväksytty niin tämä täppä voidaan ottaa pois, jos ko. palkansaajan palkkatietoilmoitus halutaan jatkossa ilmoittaa suoraan Visma Fivaldin palkanlaskennasta tulorekisteriin. 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.