peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miksi seurantakohde ei nouse raportille?

Tulostan laskupäiväkirja-raporttia ja rajaan tulostusta seurantakohteittain, mutta raportti on tyhjä.

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miksi seurantakohde ei nouse raportille?

(updated by Ainomari Karhu VISMA ‎20-07-2020 14:24 )

Tilanne johtuu todennäköisesti siitä, että seurantakohteet on annettu vain laskun laskuriveille, mutta esim. laskupäiväkirja-raportilla oleva kenttä on myyntisaamisten seurantakohde. Mikäli Myyntireskontran Perustiedoissa ei ole täpättynä aktiiviseksi Laskutusvälilehdellä asetusta "Myyntisaamisvientiin seurantakohde", ei seurantakohdetietoa siirry saamistilille, ja täten tulostus kyseisellä määrityksellä ei myöskään tuo raportille tietoja. 

 

Kyseinen asetus ei ole weblaskutuksen puolella tuettu, mutta mikäli seurantakohde on määritelty tiliöintiryhmälle, raportille nousevat myös weblaskutuksen puolella tehdyt laskut. 

Seuraavissa myyntireskontran raporteissa on seurantakohdetason (1-4) rajaukset, jotka koskevat myyntisaamistilin seurantakohdetta, ei siis laskurivien:
- Avoimet laskut
- Erääntyvät saatavat
- Laskuluettelo
- Tiliote
- Laskupäiväkirja

Seuraavissa raporteissa ei ole seurantakohderajauksia, mutta myyntisaamistilin seurantakohteet näkyvät raportin tiedoissa:
- Kirjanpitoyhteenveto
- Suorituspäiväkirja
- Vientiluettelo

Toivottavasti tämä selvensi asiaa. Mikäli haluat, että seurantakohde tulee myyntisaamistilille, niin aseta tuo em. asetus päälle. Asetus ei valitettavasti vaikuta taannehtivasti vaan tulee käyttöön vasta uusilla laskuilla.