peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Miksi työnantajasuorituksen tiedot evät nouse Kausiveroilmoitus -sovelluksen maksettavaan summaan?

(updated by Inka Karlsson VISMA ‎25-06-2019 11:02 )

Kausiveroilmoitus -lomakkeen maksutietoihin ei nouse maksettavaan summaan mukaan työnantajasuoritusten loppusummaa. Aiemmin on noussut, eli ennen 6/2019 päivitystä. Mistä tämä johtuu?

 

Olen aiemmin tulostanut asiakkaalleni Kausiveroilmoitus -raportin muun aineistojen mukana, jotta he voivat maksaa verottajalle TAS (ja ALV) -suoritukset. En voi toimittaa tätä raporttia enää, jos summa puuttuu, enkä halua kirjata summaa käsin lomakkeelle. 

2VASTAUSTA2

Vastaus: Miksi työnantajasuorituksen tiedot evät nouse Kausiveroilmoitus -sovelluksen maksettavaan s

(updated by Inka Karlsson VISMA ‎25-06-2019 11:08 )

Kausiveroilmoitus -raporttia uudistettiin ja kehitettiin 06/2019 päivityksessä. 

 

Maksutietojen loppuosaan tiedot haetaan nyt Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -websovelluksesta. Käytännössä tämä siis vaatii työnantajasuoritusten osalta palkkatietoilmoitusten ja etenkin Erillisilmoituksen onnistunutta lähetystä Fivaldista, jotta tiedot nousevat raportille. Ilmoituksen tiedot (1) -välilehdellä olevat tiedot ovat ns. vanhaa TAS tietoa, jotka aiemmin lähetettiin OmaVeroon ALV:n kanssa tai erikseen. Näitä tietoja ei enää ilmoiteta Fivaldista ko. sovelluksen kautta verottajalle, eikä niitä näin ollen haeta raportille Fivaldista. Raportin TAS-tiedot -kenttään tiedot olemme halunneet tarkastuksen vuoksi nostaa vielä esille.

 

Erillisilmoitus voidaan lähettää jo aiemminkin, jos halutaan TAS summien nousevan Kausiveroilmoitus -raportin maksettavaan summaan. Erillisilmoituksen lähetys ja hyväksyntä kestää yleensä 5min-2h. Mikäli kuun lopussa tulisikin vielä lisää palkkoja, voidaan Erillisilmoituksesta lähettää korvaava ilmoitus painamalla Luo uusi erillisilmoitus -painiketta. Toiminto ei vaadi tällöin edellisen ilmoituksen mitätöintiä. 

Vastaus: Miksi työnantajasuorituksen tiedot evät nouse Kausiveroilmoitus -sovelluksen maksettavaan s

 

Onko niin jos sinulla ei ole palkanlaskentaa käytössä Fivaldista, kyseistä palkkojen tas:ia ei saa itse syötettyä ja tulostettua maksulapulle.