peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Miksi verkkopalkkalaskelma ei ole saapunut palkansaajan verkkopankkiin?

Miksi verkkopalkkalaskelma ei ole mennyt perille vastaanottajalle? 

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miksi verkkopalkkalaskelma ei ole saapunut palkansaajan verkkopankkiin?

(updated by Inka Karlsson VISMA ‎17-06-2019 12:26 )

Tarkista ensin Viestijono -apuohjelmasta, että verkkopalkkalaskelman lähetys on tilassa "Onnistunut". Mikäli näin on, voi ongelma johtua siitä, että verkkopankkitunnuksien perustamisessa saattaa olla pankkikohtaisia eroja. Suosittelemme ensisijaisesti, että  palkansaaja olisi yhteydessä omaan pankkiinsa tarkastaakseen verkkopankkitunnuksiinsa liitetyt henkilötiedot. Tunnistautuminen pankkiin onnistuu vain mikäli verkkopankkitunnuksiin on liitetty sama henkilötunnus kuin mikä on määritelty Fivaldissa, eli millä henkilötunnuksella verkkopalkkalaskelma on toimitettu pankin ylläpitopalveluun. 

 

Mikäli lähetys on epäonnistunut tai sitä ei löydy lainkaan Viestijonosta, tulee ongelman syy selvittää palkansaajan tiedoista Fivaldissa. Voit tarkastaa tämän ohjeen avulla, että asetukset on kunnossa. 

 

Epäonnistuneet verkkopalkkalaskelmat voidaan lähettää tarvittaessa uudelleen, mikäli palkkakautta ei ole vielä merkitty maksetuksi. Voit lähettää joko kaikki palkkalaskelmat, vain Viestijonosta poistetut palkkalaskelmat tai vain jo lähetetyt palkkalaskelmat. Lisäksi uudelleen voidaan lähettää myös yhden tulonsaajan palkkalaskelma.


Maksuaineistoa ei voi muodostaa yhdessä uudelleen lähetyksen kanssa.