peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jonna Isomaa
VISMA

Millaisissa tilanteissa Fivaldin ja AutoInvoice-tilin välinen linkitys tulee poistaa?

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎20-09-2021 16:02 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Fivaldin AutoInvoice-palvelun Yrityksen tilitiedot -valikossa on "Katkaise yhteys AutoInvoice-tilille"-toiminto. Milloin tätä toiminnallisuutta tulee käyttää?

Miten saan avattua suljetun AutoInvoice-tilin uudestaan samassa Fivaldin yrityspaikassa?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎01-06-2021 12:55 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Kyseinen toiminto poistaa yhteyden kyseisen Fivaldin yrityspaikan ja siihen UUID-tiedolla kytketyn AutoInvoice-tilin väliltä, joten sitä tulee käyttää harkiten. AutoInvoice-palvelua ei nimittäin voi yhteyden katkaisemisen jälkeen enää kyseiseltä Fivaldin yrityspaikalta käyttää, ellei kytköstä tehdä uudelleen. Ohjelma antaa tästä myös varoituksen:

 

ScreenHunter 1051.jpg

 

Toiminto ei sulje AutoInvoice-tiliä eikä lopeta tilattuja palveluita, vaan ainoastaan estää aineistojen lähetyksen ja vastaanoton tilin ja Fivaldin välillä. Mikäli AutoInvoice-tilin palveluineen halutaan sulkea ja verkkolaskuosoitteistosta halutaan yritykseltä kyseisen välittäjän tiedot pois, tulee tilin pääkäyttäjän toimittaa sovellustukeen kirjallinen irtisanomisilmoitus tämän ohjeistuksen mukaisesti.

 

Tarve käyttää "Katkaise yhteys AutoInvoice-tilille"-toimintoa tulee vastaan esimerkiksi tilanteessa, jossa tili on irtisanottu, mutta AutoInvoice-palvelun käyttöä halutaan kuitenkin myöhemmin jatkaa samassa Fivaldin yrityspaikassa. Suljettua tiliä ei enää ole mahdollista ottaa käyttöön, mutta tuon vanhan tilin linkityksen poistamisen jälkeen yrityspaikasta voi avata yritykselle Fivaldin AutoInvoice-palvelun rekisteröintitoiminnon kautta uuden tilin normaalisti.

 

Toiminnallisuus tulee myös tarpeen tilanteissa, joissa käyttäjä on vahingossa kytkenyt Fivaldin yrityspaikalle toisen AutoInvoice-tilin UUID-tiedon.