peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jonna Isomaa
VISMA

Mistä löydän asukkaiden verkkolaskuosoitteet?

tekijä Jonna Isomaa

Taloyhtiö siirtyy toiseen isännöitsijätoimiston. Mistä löydän asukkaiden verkkolaskuosoitteet Fivaldista?

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎14-02-2019 13:42 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Asukkaiden verkkolaskuosoitteet (välittäjätunnus ja verkkolaskuosoite) löytyvät Henkilörekisteristä, eli Fivaldin sovellusikkunassa Kiinteistönhallinta | Henkilörekisteri. 

 

Kiinteistöhallinnan raporteista löytyy myös Henkilön verkkolaskuosoitteet -raportti. Kunhan käyttäjäoikeudet kyseiseen raporttiin ovat kunnossa, niin raportti löytyy Fivaldi WEBin puolelta Kiinteistöhallinnan raporttien Listauksia-osiosta. Raportti voidaan tulostaa yhtiökohtaisesti sekä PDF- että CSV-tiedostona. 

 

Raportin oikeus lisätään Fivaldin sovellusikkunassa | Muut-välilehti | Palvelunhallinta. Valitse palvelunhallinnassa ensin käyttäjä tai käyttäjäryhmä ja tämän jälkeen yritys. Valitse Sovellustyyppi kohtaan Rekisterit ja tämän jälkeen Henkilötiedot-rekisteri. Raportit-kohdassa pitäisi näkyä Henkilön verkkolaskuosoitteet -raportti.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei

 

Oikeuksien pitäisi olla kunnossa mutta lista tulostuu tyhjänä?

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että kyseessä on fuusioympäristö. Valitettavasti fuusioympäristössä kyseiselle raportille ei ole vielä tukea. 

 

Mikäli kyseessä ei ole fuusioympäristö, niin suosittelen olemaan yhteydessä tukeen, jotta voimme tutkia tapausta tarkemmin.