Minun alueeni
Apu

Mistä pääsen muokkaamaan jo tallennettua uutta tositelajia? Haluaisin muuttaa vielä tositetta niin,

tekijä Inkeri Mansikka-aho

Mistä pääsen muokkaamaan jo tallennettua uutta tositelajia? Haluaisin muuttaa vielä tositetta niin, että lajinumero tulisi myös näkyviin.

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Inkeri Mansikka-aho
VISMA

tekijä Inkeri Mansikka-aho

Tositelajia voidaan muokata Kirjanpito | Tositelajien määritys. Tämän lisäksi Kirjanpito | Tositelajien käyttöönotto määritellään onko tositelaji käytössä tositesyötössä vai kenties jossain toisessa sovelluksessa (esim. Palkanlaskenta): Tällöin tositelaji laitetaan ***Ei käytössä*** -tilaan, jotta se voidaan valita jossain toisessa sovelluksessa (esim. Palkanlaskenta).

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Pystyn siis muuttamaan muita tietoja mutta en näitä: Tositenumerossa kausi & Tositenumerossa laji.

 

Tositenumerossa kausi -sarakkeen tieto "Kk-sarja" pitäisi saada tiedoksi "Vuosittainen", mutta harmaana olevaa tietoa en pääse muuttamaan. Miten se onnistuisi?

Hei!

 

"Tositenumerossa kausi"-tietoa ei pääse muokkaamaan vaan tulisi tehdä uusi tositelaji, jolle sitten valitset haluamasi tositenumerosarjan muodon esim. vuodesta toiseen jatkuva tai tilikausittainen kuukausittaisen sijaan.

 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Pääsen kirjanpidon tositelajimuokkauksessa muuttamaan vain vasemmanpuoleisen sarakekokonaisuuden tietoja: lajinumeroa, nimeä ja mistä kaudesta alkaen näkyy kirjanpidossa.

 

Miten pääsen muuttamaan "Tositenumerossa kausi"-tietoa? Vaihtaisin lisäämäni tositelajin numeroinnin vuositasolla juoksevaksi, kun se lipsahti kuukausitasolle.

 

En kehtaisi tehdä uutta samannimistä tositesarjaa ja poistaa virheellistä käytöstä koska on mahdollista että se alkaa "kummittelemaan" myöhemmin.

Accepted solution
Inkeri Mansikka-aho
VISMA

Hei!

 

"Tositenumerossa kausi"-tietoa ei valitettavasti pääse enää muokkaamaan, kyseinen kohta määritellään uutta toisitelajia perustettaessa. Valitettavasti et voi jo käytössä olevalle tositelajille muuttaa tositenumerosarjan muotoa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.