peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Jonna Isomaa
VISMA

Mitä tarkoittaa Visma AutoInvoicen virhe "BID ALREADY TAKEN"?

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎01-02-2021 08:03 tekijä Inkeri Mansikka-aho VISMA )

Mitä tarkoittaa Visma AutoInvoicen virhe "BID ALREADY TAKEN" ("Y-tunnus on jo käytössä")? Miten saan kytkettyä olemassaolevan AutoInvoice-tilin Fivaldiin?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎11-10-2019 12:31 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

ERROR: REGISTRATION FAILED, BID ALREADY TAKEN tarkoittaa, että AutoInvoicen tietokannasta löytyy jo kyseisellä y-tunnuksella rekisteröity yritys. Jos yritys on jo aiemmin rekisteröity AutoInvoiceen, ei rekisteröinnissä suoritettava automaattinen kytkentä onnistu, vaan tilin tiedot tulee kytkeä Fivaldiin käsin. Huomioi, että tässä tapauksessa Fivaldi ei luo välitystapaa automaattisesti, vaan se tulee luoda käsin tämän ohjeistuksen mukaisesti.

 

AutoInvoice-tilin kytkeminen Fivaldiin

Tilin kytkeminen tehdään Fivaldin AutoInvoice-palvelussa (Fivaldi WEBin ylävalikosta Myynti / Ostot | AutoInvoice-palvelu):

Kuva 1638 21-Dec-18 11.33.24.jpg

 

Tilin pääkäyttäjän API-avain sekä yrityskohtainen UUID syötetään Fivaldin AutoInvoice-palvelun Yrityksen tilitiedot -toiminnossa. Lopuksi painetaan Päivitä:

AutoInvoiceRekisteröinti.PNG

Tarkista ennen päivitystä, haluatko estää laskujen vastaanoton Fivaldiin (ks. kuva). API-avain ja UUID löytyvät yrityksen AutoInvoice-tilin asetuksista

 

Jos kyseisen yrityksen AutoInvoice-tili on ollut kytkettynä aikaisemmin toiseen Fivaldi-yritykseen, tässä annettujen tietojen avulla vanha sidos puretaan ja muodostetaan uuteen Fivaldi-yritykseen. Käyttäjä saa toimenpiteestä ilmoituksen. Tällaisessa tapauksessa tulee vielä varmistaa kytköksen luomisen jälkeen, onko "Estä laskujen vastaanotto Fivaldiin"-täppä päällä. Mikäli asetus on täpättynä ja laskuja halutaan alkaa vastaanottaa, tulee täppä ottaa pois ja painaa "Päivitä".

 

Mikäli kyseistä yritystä ei näy AutoInvoice-tilillä, ei kirjautunut käyttäjä ole käyttäjänä kyseisellä tilillä. Tällöin tulee tehdä tarvittavat toimet halutun käyttäjän lisäämiseksi tilille. Ohje pääkäyttäjän lisäämisestä AutoInvoice-tilille löytyy täältä.