Minun alueeni
Apu

Mitä tarkoittaa tulorekisterin virhe "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa.."?

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎17-06-2019 15:00 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Palkkatietoilmoitus on jäänyt virheeseen: "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa aineistoja toisen osapuolen puolesta. The record submitter does not have the right to submit records on behalf of another party. /DeliveryData/DeliveryDataCreator".

 

Mistä virheilmoitus johtuu?

 

 

1 VASTAUS1
Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎17-06-2019 15:02 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Virheilmoitus "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa aineistoja toisen osapuolen puolesta. The record submitter does not have the right to submit records on behalf of another party. /DeliveryData/DeliveryDataCreator" viittaa yleensä siihen että varmenne ei ole sellainen, että sillä voi lähettää ilmoituksia toisen yrityksen puolesta. Olethan yhteydessä Tulorekisterin asiointipalveluun varmistaaksesi/korjataksesi varmenteen ongelman. 

Jos varmenteella aiemmin on voitu lähettää ilmoituksia, saattaa olla tilanne, että Tulorekisterin rajapinnassa on ollut hetkellinen häiriötilanne ja ilmoitus on hylkääntynyt, vaikka varmenne olisikin  kunnossa. Tarkasta esim. tulorekisteri.fi -sivustolta, onko kyseessä heidän päässään oleva vikatilanne  ja onko ilmiotukset menneet perille onnistuneesti virheestä huolimatta.

 

Kun varmenne on kunnossa, tai jos ilmoitukset eivät ole menneet perille häiriötilanteesta johtuen, uudet ilmoitukset lähetetään uudelleen tämän ohjeen avulla.  

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.