peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted

Mitä tarkoittaa tulorekisterin virhe "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa.."?

(updated by Inka Karlsson VISMA ‎17-06-2019 15:00 )

Palkkatietoilmoitus on jäänyt virheeseen: "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa aineistoja toisen osapuolen puolesta. The record submitter does not have the right to submit records on behalf of another party. /DeliveryData/DeliveryDataCreator".

 

Mistä virheilmoitus johtuu?

 

 

1VASTAUS1

Vastaus: Mitä tarkoittaa tulorekisterin virhe "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimi

(updated by Inka Karlsson VISMA ‎17-06-2019 15:02 )

Virheilmoitus "GEDD0090 Aineiston lähettäjällä ei ole oikeutta toimittaa aineistoja toisen osapuolen puolesta. The record submitter does not have the right to submit records on behalf of another party. /DeliveryData/DeliveryDataCreator" viittaa yleensä siihen että varmenne ei ole sellainen, että sillä voi lähettää ilmoituksia toisen yrityksen puolesta. Olethan yhteydessä Tulorekisterin asiointipalveluun varmistaaksesi/korjataksesi varmenteen ongelman. 

Jos varmenteella aiemmin on voitu lähettää ilmoituksia, saattaa olla tilanne, että Tulorekisterin rajapinnassa on ollut hetkellinen häiriötilanne ja ilmoitus on hylkääntynyt, vaikka varmenne olisikin  kunnossa. Tarkasta esim. tulorekisteri.fi -sivustolta, onko kyseessä heidän päässään oleva vikatilanne  ja onko ilmiotukset menneet perille onnistuneesti virheestä huolimatta.

 

Kun varmenne on kunnossa, tai jos ilmoitukset eivät ole menneet perille häiriötilanteesta johtuen, uudet ilmoitukset lähetetään uudelleen tämän ohjeen avulla.