Minun alueeni
Apu
Jonna Isomaa
VISMA

Mitä tarkoittaa tulorekisterin virhe "TRAVA0080 Autoetu-tietoryhmä puuttuu ja se on pakollinen.."?

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎17-06-2019 13:10 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Mitä tarkoittaa palkkatietoilmoituksen virhe TRVA0080 Autoetu-tietoryhmä puuttuu ja se on pakollinen tulolajille 304. The data group Car benefit is missing, and it is mandatory with income type 304. 

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎17-06-2019 13:10 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Virheilmoitus vaikuttaisi liittyvän johonkin puuttuvaan tietoon autoetuun liittyen. Tarkista, että palkansaajalle on merkitty luontoisedun tiedot Palkansaajat-rekisterissä Luontoisedut ja ulosottotiedot -välilehdellä oikein. 

Luontoisetujen asetukset löytyy Palkanlaskennan käsikirjan sivuilta 16 ja 33. Ilmoituksen korjaamisesta löytyy ohjeistusta Tulorekisteri-ohjeen kohdista 12-14.

Anne_Aulio
CONTRIBUTOR *

tekijä Anne_Aulio

Tuosta vastauksesta en nyt kyllä ymmärtänyt yhtään mitään? Itsellä sama ongelma

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei Anne!

 

Vastauksellani yritin kertoa, että kyseinen ongelma johtuu yleensä puutteellisista autoetuun liittyvistä asetuksista, joten kaikki siihen liittyvät asetukset tulisi käydä läpi. Tähän ei siis ole antaa yksiselitteistä vastausta, vaan ongelma voi johtua useammasta eristä joko puuttuvasta tai virheellisestä asetuksesta, minkä vuoksi on hyvä käydä noiden linkattujen ohjeiden avulla läpi kaikki asiaankuuluvat asetukset.

 

Mikäli näin olet tehnyt, etkä ole löytänyt virhettä asetuksista, niin kannattaa olla yhteydessä suoraan tukeen osoitteessa sovellustuki(a)visma.com, niin voimme tutkia asiaa tarkemmin tarvittavien lisätietojen avulla.

 

Hyvää alkanutta uutta vuotta! 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.