Minun alueeni
Apu

Mitä tarkoittaa tulorekisterin virhe: "The element 'Reports has incomplete content"?

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎07-10-2021 10:27 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Tulorekisteriin lähetetty palkkatietoilmoitus jää virheeseen "MSE0020 The element 'Reports' has incomplete content. List of possible elements expected: 'Report'. SOAP_FAULT"

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎07-10-2021 10:26 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Virhe johtuu siitä, että aineisto, jota lähetetään tulorekisteriin on tyhjä. Mikäli kyseinen aineisto on kuitenkin tarkoitus lähettää tulorekisteriin, niin tarkasta, että palkansaajilla ei ole Palkansaajat -rekisterissä optiota Palkkatietoilmoitus ilmoitetaan asiointipalvelusta tai Palkanlaskennan perustiedot -rekisterissä palkkakaudella ei ole valintaa Palkkakautta ei ilmoiteta tulorekisteriin

 

Mikäli aineistoa ei ole tarkoituskaan lähettää tulorekisteriin, virheestä ei tarvitse välittää, eikä aineisto ole mennyt Tulorekisteriin. 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous (Päivitetty ‎17-06-2019 15:35 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Hei,

 

entä sitten jos näitä täppiä ei ole, ja silti tulee ko. virhekoodi MSE0020 kaikkiin aineistoihin joita yritämme lähettää? Tekstinä perässä lukee "The element Delivery Data" has invalid child element "Payment Period".

Ennen kuin aineistoja on yritetty lähettää, ne ovat olleet kunnossa eli ei punaisia varoituksia ilmoituksen tiedoissa. Nyt jokainen ilmoitus on tämän virhekoodin vuoksi lähettämättä. Mitä asialle voi tehdä?

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎07-10-2021 10:27 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Virhe" MSE0020 The element Delivery Data" has invalid child element "Payment Period" viittaa siihen että kyseistä yritystä ei ole linkitetty tulorekisterin varmenteelle. Mikäli aineisto on luotu kun yritystä ei varmenteella ole ollut niin aineisto voi siinäkin tapauksessa jäädä tähän virheeseen.

 

Kun linkitys on tehty ja koko erä on jäänyt virheeseen, tehdään uudelleenlähetykset tämän ohjeen mukaisesti. 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.