peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted

Miten AutoInvoice-palvelun käyttö lopetetaan?

Haluan lopettaa AutoInvoice-palvelun. Miten Autoinvoice-palvelu irtisanotaan?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Miten AutoInvoice-palvelun käyttö lopetetaan?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎30-10-2019 14:24 )

Yrityksen Autoinvoice-tilin pääkäyttäjän tulee lähettää Visma sovellustukeen tukipyyntö lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen sovellustuki@visma.com. Lähetä irtisanomispyyntö sinä päivänä, kun haluat irtisanoa palvelun. Kuittaamme sinulle, kun tili on irtisanottu. 

 

Irtisanomisilmoituksen sisältö

Kirjaa asiasi selkeästi sähköpostiviestin otsikoksi, esimerkiksi AutoInvoice irtisanominen. Viestissä tulee käydä ilmi seuraavat asiat:

  1. Yritys halutaan irtisanoa AutoInvoice-palvelusta ja Maventasta
  2. Irtisanottavan yrityksen nimi ja y-tunnus
  3. Kyseisen yrityksen yritystunnus Fivaldissa

 

Huomioithan, että tilin irtisanominen ei lakkauta pelkästään verkkolaskutusta, vaan samalla loppuu myös mahdollisuus lähettää tulosteita massatulostuspalveluun. Mikäli siis haluat esimerkiksi lopettaa vain laskujen vastaanoton Maventan kautta, voit sulkea palvelun tämän ohjeen mukaisesti.

 

Mikäli irtisanottavalla yhtiöllä on Autoinvoice-palvelussa voimassaoleva laskuttajailmoitus, tulee edellämainittujen lisäksi laskuttajailmoituksesta olla tehtynä CHANGE tai DELETE-sanomat onnistuneesti. Tämä tarkoittaa, että on laskuttajailmoituksen lähetyksen jälkeen odotettu vähintään neljä pankkipäivää ja tarkistettu sen jälkeen tililtä, että hylkäyksiä ei ole tullut. Vasta kun uusi laskuttajailmoitus on päivittynyt / päätetty, voidaan tili irtisanoa.

 

Toimenpiteet irtisanomisen jälkeen

Laskutusvirheiden välttämiseksi sinun tulee estää laskujen vastaanotto Fivaldiin, kun olet saanut tuesta tiedon tilin sulkemisesta. Mene Fivaldi WEBin Myynti- tai Ostot-valikossa Autoinvoice-palveluun, täppää "Yrityksen tilitiedot"-toiminnossa "Estä laskujen vastaanotto Fivaldiin" ja paina "Päivitä".

 

Mikäli tilillä on ollut käytössä Autoinvoicen skannitili, välittää skannauspalvelu vielä 60 päivän ajan irtisanomisesta skannatut laskut sekä ei-laskumateriaalin palautussähköpostiin, joka on määritelty AutoInvoice-tilin Skannitili-asetuksissa.