peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted

Miten avaan pankkiverkkoyhteyden AutoInvoice-palvelussa?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎11-09-2017 09:00 )

Miten avaan pankkiverkkoyhteyden AutoInvoice-palvelussa? Miten lähetän AutoInvoice-palvelun kautta laskuja pankkiin? Miten noudan AutoInvoice-palvelulla laskuja pankista?

1VASTAUS1

Vastaus: Miten avaan pankkiverkkoyhteyden AutoInvoice-palvelussa?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎03-06-2019 08:18 )

Jotta voit lähettää verkkolaskuja asiakkaille, joiden verkkolaskuoperaattori on pankki, tulee sinun avata pankkiverkkoyhteys AutoInvoice-tilillesi. Sama asia pätee verkkolaskujen vastaanoton osalta, eli pankkiverkkoyhteyttä tarvitaan myös ostolaskujen vastaanotossa toimittajilta, joilla on verkkolaskuoperaattorina pankki.

 

Pankkiverkkoyhteys tulee avata käyttöönoton yhteydessä kaikille yrityksille, jotta laskujen välityksessä ei tule ongelmia.

 

Pankkiverkkoyhteyden avaus on maksuton Visma Software Oy:n asiakkaille. Pankkiverkkoyhteys avataan AutoInvoice-tilin kohdassa Asetukset | Pankkiverkkoasetukset. Tarkemman ohjeen löydät täältä.

 

Pankkiverkkoyhteyden voi avata yli kymmenelle yritykselle myös valtakirjalla, jolloin avauspyyntö tehdään sovellustuen kautta. Avauspyynnön lähettäjän tulee olla henkilö, joka on allekirjoittanut valtuutuksen, ja hänen tulee myös olla pääkäyttäjänä sekä pääyrityksen että asiakasyritysten AutoInvoice-tileillä. Lista yrityksistä, joiden pankkiverkkoyhteys halutaan avattavan, tulee lähettää Excel-tiedostona (ei PDF).  Lisäksi kyseisen henkilön tulee tunnistautua kerran yhdeltä tililtä kohdasta Asetukset | Lisäpalvelut | Pankkiverkkoasetukset | Tunnistautuminen ja kertoa viestissään sovellustuelle, miltä AutoInvoice-tililtä tunnistautuminen on tehty. Näin saamme vahvistettua pankin vaatiman henkilökohtaisen TUPAS-tunnistautumisen.

 

Pohja valtakirjaan löytyy täältä.