peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Miten avaan pankkiverkkoyhteyden AutoInvoice-palvelussa?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎11-09-2017 09:00 )

Miten avaan pankkiverkkoyhteyden AutoInvoice-palvelussa? Miten lähetän AutoInvoice-palvelun kautta laskuja pankkiin? Miten noudan AutoInvoice-palvelulla laskuja pankista?

1VASTAUS1

Vastaus: Miten avaan pankkiverkkoyhteyden AutoInvoice-palvelussa?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎07-03-2019 09:43 )

Jotta voit lähettää verkkolaskuja asiakkaille, joiden verkkolaskuoperaattori on pankki, sinun täytyy avata pankkiverkkoyhteys AutoInvoice-tilillesi. Sama asia verkkolaskujen vastaanoton puolella, eli pankkiverkkoyhteyttä tarvitaan myös ostolaskujen vastaanotossa toimittajilta, joilla on verkkolaskuoperaattorina pankki.

 

Pankkiverkkoyhteys tulee avata kaikille yrityksille käyttöönoton yhteydessä, jotta laskujen välityksessä ei tule ongelmia.

 

Pankkiverkkoyhteyden avaus on maksuton Visma Software Oy:n asiakkaille. Se tapahtuu AutoInvoice-tilillä (https://autoinvoice.visma.com) kohdassa Asetukset | Pankkiverkkoasetukset.

 

 

Tarkemman ohjeen löydät täältä.

 

 

Pankkiverkkoyhteyden voi avata yli kymmenelle yritykselle myös valtakirjalla, jolloin avauspyyntö tehdään sovellustuen kautta. Avauspyynnön lähettäjän tulee olla sama henkilö, joka on valtuutuksen allekirjoittanut, ja hänen tulee olla sekä pääyrityksen että asiakasyritysten AutoInvoice-tileillä pääkäyttäjänä. Lista yrityksistä, joiden pankkiverkkoyhteys halutaan avattavan, tulee lähettää Excel-tiedostona.  Lisäksi kyseisen henkilön tulee tunnistautua kerran yhdeltä tililtä kohdasta Asetukset | Lisäpalvelut | Pankkiverkkoasetukset | Tunnistautuminen ja kertoa miltä tililtä tunnistautuminen on tehty. Näin saamme vahvistettua pankin vaatiman henkilökohtaisen TUPAS-tunnistautumisen.

 

 

Pohja valtakirjaan löytyy täältä.