Minun alueeni
Apu
Henrik Luoma
VISMA

Miten hallinnoin Myynninhallinnan kausia?

tekijä Henrik Luoma (Päivitetty ‎23-05-2022 13:40 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Miksi saan virheilmoituksen BAD REQUEST Odottamaton virhe kauden avaamisessa kun yritän avata Myynninhallinnan kautta?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma (Päivitetty ‎16-08-2021 12:13 tekijä Henrik Luoma VISMA )

Myynninhallinnan kausia hallinnoidaan webissä Myynninhallinnan asetuksissa. Asetukset löytyvät Myynti –valikosta. Mikäli asetuksia ei löydy, tarkista Palvelunhallinnasta, että käyttäjällä on oikeudet Myynninhallinnan asetuksiin.

 

Sulje vvvvkk Painikkeessa näkyy viimeisin avoin kausi, jolle on mahdollista tehdä Myynninhallinnassa myyntilaskuja. Samalla painikkeella suljetaan se myyntilaskujen kausi, joka lukee painikkeessa, minkä jälkeen uusien laskujen luominen on kyseiseen kauteen asti estetty. Myynninhallinnan laskujen kausi on suljettava viimeistään silloin kun vastaava ​kirjanpidonkausi suljetaan​. Kirjanpidon kauden sulkeminen onnistuu vasta kun kaikkien osasovellusten vastaava kausi on suljettu. Avaa vvvvkk Myynninhallinnan myyntilaskujen kausia voidaan avata jälkikäteen niin pitkälle kuin on tarvetta, mikäli ​kirjanpidon vastaava kausi​ on edelleen auki.

 

Uudelle yritykselle kautta ei saa avattua ennen kuin sille on tehty vähintään yksi lasku. Mikäli laskuja ei ole, niin kauden avaaminen ei ole mahdollista ja tulee virheilmoitus.

 

Lisätietoa Myynninhallinnan käsikirjasta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.