Minun alueeni
Apu

Miten lisään yrityksen logon?

tekijä Inka Karlsson

Miten lisätään yrityksen logo ja mitkä ovat sen määritykset?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎05-10-2021 12:49 tekijä Henrik Luoma VISMA )

Logon lisäämistä käsitellään tämän postauksen lopussa olevassa erillisessä ohjeessa (Logon lisäys ja määritykset.pdf). Myös yrityksen perustiedot -käsikirjassa on tietoa logon lisäämisestä, käsikirja löytyy täältä.

Pikaohje

Avaa Rekisterit | Yrityksen perustiedot. Yritys -ruudun oikealla puolella olevat painikkeet koskevat logoa.

Logon poisto: Tyhjennä kuva (roskakori) painike poistaa logon. Jos olet lisäämässä uutta logoa vanhan tilalle, poista ensin vanha logo tällä painikkeella ja tallenna poisto.

Logon lisäys: Hae logo painamalla Lisää kuva -painiketta (ylempi painike). Etsi logo-tiedosto Selaa (Browse) painikkeella. Kun oikea tiedosto on valittu paina Lähetä. Sulje ruutu ja avaa uudelleen niin logo on päivittynyt perustietoihin.

Logon määritykset:
- JPG muoto
- max 200 – 300 pikseliä
- RGB väreissä

Huom! Kumpikaan mitta ei saisi ylittää 300 pikseliä! Liian suuri logotiedosto voi hidastaa sovellusten käyttöä ja tulostuksia tai estää sen kokonaan.

 

Logon voi myös lisätä Fivaldi webissä klikkaamalla Myynti ja valitsemalla täältä Yrityksen perustiedot. Tätä kautta näet logon vaatimukset ja mikäli valitsemasi logo ei täytä kriteerejä, saat tästä ilmoituksen näytölle.

Susanna Koski
CONTRIBUTOR *

Hei,

jos ja kun vaihdan uuden logon vanhan tilalle, miten voisin testata / esikatsella, että se istuu hyvin laskupohjaan (tekemättä ja lähettämättä laskua vielä kenellekään asiakkaalle)?

Hei!
Voit tulostaa esikatselulaskun avoimesta tilauksesta valitsemalla Tilaustenkäsittelyssä Tilaukset > Asiakirjat > Lasku/kuittikopio 🙂 

 

 

Emmi911
CONTRIBUTOR *

tekijä Emmi911

Mutta missä pääsen lisäämään logon laskulle jota ei ole ollut aiemmin ? Ja entä missä voin vaihtaa sähköpostilaskujen mukana menevää viestiä ja yrityksen tietoja?

Päivi Soini
CONTRIBUTOR ***

tekijä Päivi Soini (Päivitetty ‎19-02-2020 17:23 tekijä Päivi Soini )

Yrityksen oman logon saat lisättyä Asetukset otsikon alta Yrityksen Perustiedot -> Yritys-välilehti Lisää logo-kuvakkeella.

Sähköpostilaskujen tekstin näet Myynti -> Ilmoitukset / yhteydet otsikon alta Laskujen välitys. Sitten yläreunan harmaasta palkista Laskujen välitys -> Perustiedot ja Välitystavat-välilehti (oletus). Valitse välitystavoista Sähköposti, jolloin ikkunana alalaidassa näkyy harmaa painike Sähköpostitiedot.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.