peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miten lisään yrityksen logon?

tekijä Inka Karlsson

Miten lisätään yrityksen logo ja mitkä ovat sen määritykset?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

tekijä Inka Karlsson

Logon lisäämistä käsitellään tämän postauksen lopussa olevassa erillisessä ohjeessa (Logon lisäys ja määritykset.pdf). Myös yrityksen perustiedot -käsikirjassa on tietoa logon lisäämisestä, käsikirja löytyy täältä.

Pikaohje

Avaa Rekisterit | Yrityksen perustiedot. Yritys -ruudun oikealla puolella olevat painikkeet koskevat logoa.

Logon poisto: Tyhjennä kuva (roskakori) painike poistaa logon. Jos olet lisäämässä uutta logoa vanhan tilalle, poista ensin vanha logo tällä painikkeella ja tallenna poisto.

Logon lisäys: Hae logo painamalla Lisää kuva -painiketta (ylempi painike). Etsi logo-tiedosto Selaa (Browse) painikkeella. Kun oikea tiedosto on valittu paina Lähetä. Sulje ruutu ja avaa uudelleen niin logo on päivittynyt perustietoihin.

Logon määritykset:
- JPG muoto
- max 200 – 300 pikseliä
- RGB väreissä

Huom! Kumpikaan mitta ei saisi ylittää 300 pikseliä! Liian suuri logotiedosto voi hidastaa sovellusten käyttöä ja tulostuksia tai estää sen kokonaan.

Susanna Koski
CONTRIBUTOR *

Hei,

jos ja kun vaihdan uuden logon vanhan tilalle, miten voisin testata / esikatsella, että se istuu hyvin laskupohjaan (tekemättä ja lähettämättä laskua vielä kenellekään asiakkaalle)?

Hei!
Voit tulostaa esikatselulaskun avoimesta tilauksesta valitsemalla Tilaustenkäsittelyssä Tilaukset > Asiakirjat > Lasku/kuittikopio 🙂 

 

 

Emmi911
CONTRIBUTOR *

tekijä Emmi911

Mutta missä pääsen lisäämään logon laskulle jota ei ole ollut aiemmin ? Ja entä missä voin vaihtaa sähköpostilaskujen mukana menevää viestiä ja yrityksen tietoja?

Päivi Soini
CONTRIBUTOR ***

tekijä Päivi Soini (Päivitetty ‎19-02-2020 17:23 tekijä Päivi Soini )

Yrityksen oman logon saat lisättyä Asetukset otsikon alta Yrityksen Perustiedot -> Yritys-välilehti Lisää logo-kuvakkeella.

Sähköpostilaskujen tekstin näet Myynti -> Ilmoitukset / yhteydet otsikon alta Laskujen välitys. Sitten yläreunan harmaasta palkista Laskujen välitys -> Perustiedot ja Välitystavat-välilehti (oletus). Valitse välitystavoista Sähköposti, jolloin ikkunana alalaidassa näkyy harmaa painike Sähköpostitiedot.