Minun alueeni
Apu

Miten lisätään uusi päähenkilöryhmä?

tekijä Jonna Ailinpieti (Päivitetty ‎30-03-2022 15:12 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Miten saadaan lisättyä hallituksen varajäsen päähenkilöryhmiin? Miten lisätään uusi henkilörooli päähenkilöryhmän alle?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Jonna Ailinpieti
VISMA

tekijä Jonna Ailinpieti (Päivitetty ‎30-03-2022 15:19 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Uusi päähenkilöryhmä lisätään Yhtiön ohjaustiedoissa Päähenkilöryhmät-välilehdellä. Klikkaa "Lisää päähenkilöryhmä" ja anna ryhmälle nimi (esim. Hallituksen varajäsen). Tallenna. 

 

Kun esimerkiksi hallituksen varajäsen halutaan lisätä päähenkilöryhmän "Hallitus" alle, niin silloin muutos tehdään Henkilötiedoissa valitsemalla ylhäältä Henkilötiedot | Henkilöryhmien hallinta. Mikäli kyseistä roolia ei täältä löydy, voit lisätä uuden roolin klikkaamalla ylhäältä Tietue | Lisää. Tämän jälkeen voi kirjoittaa uuden roolin, määritellä sen päähenkilöryhmäksi hallituksen ja tallentaa.

tarja5
CONTRIBUTOR **

tekijä tarja5

Hei, jos henkilö on kirjattu hallitukseen esim. 01.07.2009-31.03.2010 ja sen jälkeen ollut poissa hallituksesta ja valittu uudelleen esim. 01.10.2010. Ohjelma ei tunnu hyväksyvän sitä, että sama henkilö voi olla hallituksessa tietyn ajan ja sitten poissa hallituksesta muutaman kuukauden tai vuoden ja sitten hänet siis valitaan uudelleen hallitukseen. Miten saadaan tieto Fivaldiin?

tekijä Inkeri Mansikka-aho (Päivitetty ‎08-04-2021 12:18 tekijä Inkeri Mansikka-aho VISMA )

Hei Tarja!

 

Kun henkilö on ollut aiemmin hallituksessa esim. 01.07.2009 - 31.03.2010 ja hänet on valitaan uudelleen hallitukseen esim. alkaen 01.01.2021, niin saat lisättyä tiedon Fivaldiin muuttamalla Henkilötiedot -välilehdellä henkilöryhmän voimassa-kentän tietoja.

 

Samaa henkilöryhmää ei ole valitettavasti mahdollista lisätä toista kertaa, tiedon aiemmasta hallituksen jäsenyydestä voit kirjoittaa lisätiedot -kenttään.

 

 

tarja5
CONTRIBUTOR **

Kiitos selvityksestä. 

Ei ole ongelma kuin silloin kun esim. meillä yhdessä yhtiössä- hallituksessa oli jäsen a, joka oli valittu muutama vuosi aiemmin ja hän erosi hallituksesta helmikuun ylimääräisessä yhtiökokouksessa ja tilalle valittiin uudet jäsenet, viime vuonna oli varsinainen yhtiökokous syyskuussa ja tämä jäsen a valittiin uudelleen hallitukseen. Eli oli hallitus, joka oli helmikuuhun asti ja sitten oli hallitus, joka oli syyskuuhun asti ja hallitus, joka oli loppuvuoden ja toimintakertomukseen tiedot ei tulostu oikein, koska jäsen a puuttuu ensimmäisestä hallituksen kokoonpanosta. Tämä olisi mielestäni hyvä kehityskohde, jotta ohjelmasta saa kaiken hyödyn irti ja manuaalityötä ei tarvitsisi tehdä ja muistella mitkä kohdat ohjelmassa on sellaisia, jotka huomioitava raporteissa, tulosteissa jne.

-Tarja

 

Hei Tarja!

 

Kiitos kehitysehdotuksestasi. Olemme siirtäneet ehdotuksesi kehitysideapankkiin, jossa olevia ideoita tuotekehityksemme voi käyttää hyväksi tulevien versioiden suunnittelussa.

 

Toteutetuista kehitystöistä voi lukea päivityksen yhteydessä julkaistavalta päivitystiedotteelta. Päivitystiedotteet löytyvät Visma Communityn Käyttövinkit-välilehdeltä.

 

Hyvää päivänjatkoa!

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.