peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Miten luon tilintarkastajalle Connect-tunnukset?

tekijä Jonna Isomaa

Miten luon tilintarkastajalle Connect-tunnukset? Tilintarkastajalla ei ole sähköpostiosoitetta.

1 VASTAUS1

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎04-09-2020 10:17 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Lähtökohtaisesti käyttäjätunnuksen tulisi olla henkilökohtainen, ja käytössä olla täten myös jokin henkilökohtainen sähköpostiosoite - esimerkiksi ihan vain jokin ilmainen sähköpostitili kuten gmail. 

Toinen (mutta ei henkilökohtainen) ratkaisu on luoda käyttäjätunnus yrityksen omasta sähköpostiosoitteesta +loppuliitettä käyttäen. Toiminnosta löytyy tarkempi ohjeistus tästä linkistä löytyvän Visma Connect pääkäyttäjä -käsikirjan sivulta 8. Esimerkiksi siis info@yritys.fi-osoitteesta voidaan luoda tilintarkastajalle Connect-käyttäjätunnus toimenpiteellä info+tilintarkastaja@yritys.fi. Tämän tilin vahvistusviestit ja salasanavaihtoviestit lähetetään yrityksen osoitteeseen info@yritys.fi, eli hallinnointi on näissä tapauksissa yrityksellä eikä henkilöllä itsellään.

HUOM! + -loppuliitteellisen sähköpostiosoitteen toimivuus tulee testata ennen tällaista osoitetta käyttävän käyttäjätunnuksen luontia. Testauksella tulee siis varmistaa, että osoitteeseen lähetetty viesti tulee perille pääosoitteeseen. Osa sähköpostipalvelimista ei tue tätä ominaisuutta, vaikka se on standardissa määritelty.