Minun alueeni
Apu

Miten pankkiyhteyden varmenteen voi uudistaa?

tekijä Villepekka Jossens (Päivitetty ‎24-02-2022 09:27 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Miten pankkiyhteyden varmenteen voi uudistaa? Miten uusin vanhentuvan pankkivarmenteen?

 

Saan ilmoituksen: "Sopimuksen varmenne on vanhenemassa! Tarkista voimassaolo ja uusi varmenne pankkiyhteyden perustiedoissa ajoissa. Pankkiyhteys lakkaa toimimasta kun varmenne vanhenee."

ScreenHunter 3994.jpg

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Villepekka Jossens
VISMA

tekijä Villepekka Jossens

Pankkiyhteyden varmenteen uudistamisen voi tehdä kuukauden ajan ennen varmenteen vanhentumista.

 

Pankkiyhteyden varmenne uudistetaan Pankkiyhteyden ylävalikossa Pankkiyhteys | Perustiedot. Valitse vasemmalta sopimus ja klikkaa Uudista varmenne.

oddUpr6TFC.gif

Ohjelma kysyy salasanaa. Kyseessä on salasana, jota käytetään aina Pankkiyhteydellä aineistoja noutaessa ja lähetettäessä.

 

Huomioi, että varmenne uusitaan siihen sijaintiin mikä on määritelty Perustiedot-välilehdellä. Jos pankkiyhteyttä käytetään useammalla koneella, ja varmennetiedostoa säilytetään useammassa kohteessa, pitää uusittu varmenne toimittaa jokaiseen kohteeseen missä sitä tarvitaan. Ilman uudistettua varmennetta ei Pankkiyhteydellä pääse enää läpi.

 

 

Jaana Riipinen
CONTRIBUTOR **

Toimiiko miten eri pankeissa? Nordeasta sanoivat, että he tilaavat uuden varmenteen. Op ja Danske sanoivat, että ohjelma noutaa, kun laittaa uudista varmenne.

Hei Jaana,

 

Varmenteen uudistaminen ohjelmasta päin pitäisi toimia kyllä kaikkien pankkien osalta. Tiedossamme ei ole, etteikö tämä toimisi myös Nordean osalta. Jos havaitset tässä ongelmia niin olethan yhteydessä suoraan tukeemme tarkempaa tapauskohtaista selvittelyä varten. 

 

Mukavaa viikonloppua! Hymiö Onnellinen

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.