peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
heidivainio
CONTRIBUTOR ***

Miten poistan tasekirjan ylä- ja alatunnisteen Fivaldissa?

tekijä heidivainio

Kun teen Tasekirja-ominaisuudella pöytäkirjoja, tekstiosuuksiin tulee Wordiin siirrettäessä tasekirjan ylä- ja alatunniste. Saako tämän jotenkin estettyä samalla tavalla, kuin esimerkiksi Kansilehdessä?

6 VASTAUSTA6

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Tasekirjan Tekstit -välilehdellä näyttäisi tosiaan olevan nuo ylä- ja alatunnisteet. Omassa testissäni nuo eivät kuitenkaan tallentuneet, kun ne tyhjäsin. 

 

Käytännössä tuo kannattaa varmasti tehdä siten, että Wordissä muokkaa, eli tuplaklikkaa ala- tai ylätunnistetta ja tyhjentää siellä olevat tiedot per osanvaihto. 

 

heidivainio
CONTRIBUTOR ***

Ok, samaa testasin itsekin, eli ei anna jättää tyhjäksi esim. ylätunnistetta. Poistan siis Wordissa.

heidivainio
CONTRIBUTOR ***

tekijä heidivainio

Itse asiassa löysin tähän "kiertotien", eli kun tekee uuden "tasekirjan" nimellä esim. pöytäkirja, voi pöytäkirjan laittaa Kansilehdeksi. Pitää vain muuttaa fontti. Kansilehdessä ei ole ylä- ja alatunnisteita. Kansilehden nimeksi ei pidä laittaa mitään, jotta se ei tulostu pöytäkirjalle, vaan laittaa vain "tasekirjan" nimeksi pöytäkirjan nimen.

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎16-10-2019 11:02 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Hei!
Hyvä jos löysit kiertotien. Tuota ohjelmaa ei ole tarkoitettu kuin Tilinpäätös -dokumenttien ja tase-erittelyiden tekemiseen, joten virallista tukea mihinkään muuhun toiminnaillisuuteen ei ole. Toki sitä saa hyödyntää muihinkin tarkoituksiin, mikäli sen saa siihen viriteltyä ja se sopii käyttötarkoitukseen 🙂 

 

Mukavaa syksyä! 🙂 

heidivainio
CONTRIBUTOR ***

Visma Fivaldi Käsikirja: Tasekirja
14.4.2014 © Visma Fivaldi 8
2.10 Muun tyyppiset tasekirjat
Tasekirjoja voi olla usean tyyppisiä ja useita yhdellä yrityksellä. Esimerkkejä muuntyyppisistä tasekirjoista ovat mm. tase-erittelyt, jotka kulkevat virallisen tasekirjan rinnalla. Lisäksi Finnvallin tuottamissa malleissa löytyy mm. tilintarkastuskertomus, joka voidaan tehdä vakioksi käyttäjän haluamalla tavalla. Tilintarkastuskertomuksen rinnalla voidaan piakkoin huomata toiminnantarkastuskertomus.
Tasekirjoja voidaan myös tehdä muille yhtiömuodoille. Finnvallilla ei ole tähän olevia malleja, mutta osia nykyisestä tasekirjapohjasta voidaan käyttää AY:n, KY:n ja toiminimien laajennettuihin liitetietoihin.
Lisäksi tasekirjatoiminnallisuutta voidaan käyttää myös luomaan joitakin vakioisia asiakirjapohjia, kuten pöytäkirjoja varten, joita sitten täydennetään tekstinkäsittelyssä.

 

Tasekirjaohje sivu 8

Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

No kappas, näimpä siinä tosiaan sanotaan 🙂

Ajattelin sen ehkä niinpäin, että tuota pohjaa ei Fivaldin puolesta toimiteta ohjelmaan, eli ylläpito omista pohjista on tietysti asiakkaan vastuulla, jos sinne sellaisen rakentaa. Toki auttelemme täältä tuesta sitten jos jotain ongelmatilanteita tulee.