Minun alueeni
Apu
Jonna Isomaa
VISMA

Miten poistan vanhan pankkitilin yrityksen tiedoista?

tekijä Jonna Isomaa

Yritys vaihtoi pankkia, mutta en saa yrityksen tiedoista pois vanhan pankin tiliä, vaan tulee virhe "Pankkitili on ostoreskontran maksatuksen käytössä. Et voi poistaa".

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Yrityksen perustietojen Pankkitiedot-välilehdeltä ei saa poistaa siellä ollutta pankkitiliä. Suosittelemme muuttamaan vanhan pankkitilin nimeksi esim. ÄLÄ KÄYTÄ, jolloin sitä ei ainakaan epähuomiossa tule valittua esimerkiksi Maksatuksen yhteydessä pankkitiliksi.

Ohjelman ehdottaa Ostoreskontran Maksatuksessa oletuspankkitiliksi viimeksi käytettyä pankkitiliä. Vanhan pankkitilin pitäisi siis poistua oletusehdotuksesta heti, kun uutta tiliä on käytetty kerran. 

 

Pankkiyhteydestä tilin saa poistaa kyseisen WS-sopimuksen tiedoista. Tämä onnistuu valitsemalla Pankkiyhteyden Perustiedoissa sopimuksella kyseinen tili ja klikkaamalla "Poista yrityksen tili". Tilin poisto edellyttää aineistotäppien poistamista.


DashBoardin Pankkitilit-widgetiltä vanhan pankkitilin tiedot poistuvat automaattisesti  60 päivän kuluessa, jos tilille ei tehdä mitään toimia. Eli käytännössä jos tilille ei haeta reaaliaikasaldoja 60 päivään, häviää tili sen jälkeen itsestään näkymästä.

 

Pankkitilin vaihtumisesta löytyy tarkempi ohjeistus tästä linkistä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.