peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Miten saan lähetettyä pankin hylkäämän maksun uudelleen?

(updated by Ainomari Sillanpää VISMA ‎12-09-2017 12:43 )

Miten saan lähetettyä pankin hylkäämän maksun uudelleen? Maksu on hylätty, miten maksan uudestaan?

1VASTAUS1

Viite: Miten saan lähetettyä pankin hylkäämän maksun uudelleen?

(updated by Ainomari Sillanpää VISMA ‎15-01-2018 14:26 )

Asiaa käsitellään Visma Talentin koulutuksessa “Visma Fivaldi Ostoreskontran ja kierrätyksen erityistilanteet”.

 

Tässä pikaohje ja -video otsikon aiheeseen liittyen.

1. Jotta uuden maksuerän muodostaminen on mahdollista, tulee hylkääntynyt aineisto ensin poistaa Pankkiyhteyden Siirtohistoriasta hiiren oikealla valinnalla “Poista hylätty lähtevä aineisto, mahdollistaa erän luonnin uudestaan”.

Rajaa esim. aineistomuodon avulla siirtohistoriaa. Tässä tapauksessa aineisto muoto on “SEPA-maksu”. Näin aineisto löytyy helpommin siirtohistoriasta.

Kun oikea aineisto on löytynyt, valitse rivi aktiiviseksi ja hiiren oikealla “Poista hylätty lähtevä aineisto, mahdollistaa erän luonnin uudestaan”.

Tämän jälkeen hylkääntyneen erän saa poistettua ostoreskontran maksatuksesta ja luotua uuden maksatuserän. Huomioithan, että aineisto tulee poistaa myös ostoreskontrasta hiiren oikealla "Poista erä". Pelkän maksupäivän muuttaminen ei päivitä kaikkia tietoja.

2. Jos maksu on hyväksytty, mutta maksuaineisto ei ole mennyt maksuun, poista Ostoreskontran Tiliote-välilehdellä jokaisen hylkääntyneen maksun kuittaus klikkaamalla kyseinen kirjaus auki ja painamalla Poista tosite. Tämän jälkeen voit muodostaa maksuaineiston Maksatuksessa uudelleen.

Katso alla oleva video kohdan 2 toimenpiteistä. Huom. videossa ei ole ääntä.