Minun alueeni
Apu

Miten saan liitettyä syöttämälleni laskulle liitteen Ostolaskujen kierrätyksessä

tekijä Inkeri Mansikka-aho

Syötin laskun ja sille oli tullut epähuomiossa väärä liite mukaan, miten saan liitettyä siihen uuden liitteen?

3 VASTAUSTA3
Heli Katriina
CONTRIBUTOR *

tekijä Heli Katriina

Miten saa virheellisen itse lisätyn liitteen poistettua ostolaskulta? Jos poistoa yrittää tehdä sovelluksen puolella, näyttää että kaikki liitteet poistuvat, mukaan lukien sähköinen ostolasku.

Hei!

Jos on tarvetta poistaa Ostoreskontran puolelta liite, voidaan liite poistaa Arkiston kautta. Eli siirry FivaldiWEB > Arkisto > hae toimittaja ja sen alta tilikausi ja kauden alta ko. lasku, jonka alla näkyy laskulle lisätyt liitteet. Valitse liite, jonka haluat poistaa ja valitse oikeasta pikkuikkunasta Tiedot -välilehdeltä "Poista". Ohjelma kysyy "Poistetaanko tästä sijainnista vai kaikista sijainneista" > valitse kaikista. Tämän jälkeen liite on kokonaan poistettu, eikä se näy enää ostolaskulla Ostoreskontrassa eikä Ostolaskujen kierrätyksessä. Jos on tarvetta lisätä laskulle uusi liite, voidaan se tehdä Ostoreskontran puolella vasemman reunan liitteen lisäys-painikkeella. Tieto päivittyy laskulle ja Arkistoon.

tekijä Inkeri Mansikka-aho (Päivitetty ‎29-12-2021 15:50 tekijä Inkeri Mansikka-aho VISMA )

Kun lasku on jo syötetty Ostolaskujen kierrätykseen ja laskulle halutaan lisätä liite, niin sen voi tehdä valitsemalla ko. lasku Laskulista -ikkunassa, tämän jälkeen Laskun syöttö -ikkunassa Lisää toimintoja -painikkeen takaa. Tuo liite laskuun omalta -koneelta valinnalla saat haettua laskulle pdf-liitteen valitsemalla Choose file > Lähetä tiedosto.

liite1.png

liite2.png

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.