peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
Highlighted

Miten saan tiliotteet, viitteet ja laskut toimimaan kahdessa kantaryhmässä?

Miten saan tiliotteet, viitteet ja laskut toimimaan kahdessa kantaryhmässä? Yksi yritys toimii eri kantaryhmässä, miten saapuvien aineistojen jakelu toiseen kantaryhmään onnistuu?

3VASTAUSTA3

Viite: Miten saan tiliotteet, viitteet ja laskut toimimaan kahdessa kantaryhmässä?

Pankkiyhteys toimii aina kantaryhmien yli, kunhan jokaisessa kantaryhmässä on perustettuna yksi jakelijayritys. Kaikki saapuvat aineistot jaellaan siis aina yhteen pääyritykseen per kantaryhmä. Jos siis eri kantaryhmässä on esimerkiksi vain yksi asiakas, niin silloin tämä yritys on kyseisen kantaryhmän jakelija. Yritykselle laitetaan siis pankkiyhteydessä täpät “Jaellaan tähän yritykseen”.

 

Jotta aineistot saadaan valittua ja eri kantaryhmän yritykset löytyvät pankkiyhteyden perustiedoissa, tulee oikeudet kyseisen yrityksen aineistoihin olla palvelunhallinnassa kunnossa. Ostolaskujen suhteen pitää toki muistaa myös laskujen syöttöoikeudet kyseisissä yrityksissä molemmissa kantaryhmässä.

 

Tiliotteille ja viitteille tulee valita pääyritys tiliotteiden ja viitesiirtojen luvun perustiedoissa per kantaryhmä. Kaikki aineistot kulkevat automaattisesti kantaryhmien yli paitsi saapuvat viitemaksut, jotka tulee eri kantaryhmässä kohdistaa viitesiirtojen luvun ”Lue ja kohdista”-toiminnolla.

 

HUOM! Edellä olevista poiketen saapuvien verkkolaskujen yhteydessä ei jakelua määritetä kantaryhmäkohtaisesti. Saapuvien Finvoice-aineistojen jakelutäppä tulee siis olla päällä vain Pankkiyhteyden pääyrityksellä.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Viite: Miten saan tiliotteet, viitteet ja laskut toimimaan kahdessa kantaryhmässä?

(updated by juha_jansson ‎28-02-2019 08:23 )

Mitenköhän SEPA-palautteiden kanssa menetellään, että siirtyisivät toiseen kantaryhmään?

Vastaus: Viite: Miten saan tiliotteet, viitteet ja laskut toimimaan kahdessa kantaryhmässä?

Hei!

 

Kunkin kantaryhmän jakelija jakelee myös SEPA-palautteet.