Minun alueeni
Apu

Miten tarkistan kirjautumistiedot Visma Connectista kun sain sähköposti-ilmoituksen?

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎22-12-2020 13:16 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Sain Visma Connectista viestin ”Havaittu kirjautuminen sisään uudelta laitteelta tai selaimelta”. 

Toiminto ei ole minun tekemäni. Miten toimin? Miten voin tarkistaa kirjautumisen tarkemmat tiedot?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Inka Karlsson
VISMA

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎12-10-2021 11:01 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Käyttäjä voi tarkistaa kirjautumisen tarkemmat tiedot esim. Visma Connectin Omat tiedot -osiosta. Sinne pääsee esim. kun valitaan Fivaldiwebin oikeasta yläkulmasta pään kuvaketta > Omat tietodot > ja valitaan "Muokkaa käyttäjätietoja" -painiketta.

 

Omat laitteet osiossa kun avataan sähköposti-ilmoituksessa olevaa laitteen ikonia, nähdään kaikki kirjautumiset ko. laitteella lisätietoineen.

Alla olevan esimerkin kuvassa "Windows 10" ja "Generic Smarthphone" ovat mahdollisia valintoja mitkä voit avata tätä klikkaamalla:

 

omatlaitteet3.png

 

Mikäli tämä ei ole tekemäsi kirjautuminen, kannattaa sähköposti-ilmoituksessa mainittu laite poistaa  Omat laitteet -sivulta. Näin saadaan selville, jos kirjautumista yritetään tuolta laitteelta uudestaan. (Poistaminen onnistuu kun avaat ko. laitteen lisätiedot tätä klikkaamalla ja siellä oleva "Poista laite" -valinta.)

Tärkeää on nyt vaihtaa salasana, ja vahva suositus on ottaa kaksivaiheinen tunnistautuminen käyttöön tietoturvan lisäämiseksi. Lisätietoa ja ohjeet käyttöönottoon löytyy Visma Connect -käsikirjasta


Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.