Minun alueeni
Apu
Jmusta
CONTRIBUTOR **

Muutama kehitysehdotus/kysmys liittyen Kiinteistönhallinnan osioon

tekijä Jmusta

1) Olisiko iso toimenpide saada lisättyä sähköpostikenttää Kiinteistöhallinnan raportille "Henkilöluettelo"? Eikä joku lajittelumahdollisuuskaan olisi paha.

 

2) Onko omien raporttien luominen mahdollista? Toisinaan olisi tarve saada raportteja, joihin ei löydy valmista pohjaa. Tiedot on järjestelmässä, mutta niitä ei saa ulos raporttimuotoon.

 

3) Entäpä raporttitietojen vieminen exceliin?

 

4) Tiedottaminen / Kirjeiden tulostus: Oletuksena oleva asettelu ei ole hyvä, onko sitä mahdollista muokata: mm. osoitekenttä ei osu normaaliin ikkunakuoren ikkunaan.

4 VASTAUSTA4

tekijä Niklas Merikallio

Hei!

 

Katselin tätä:

1) Olisiko iso toimenpide saada lisättyä sähköpostikenttää Kiinteistöhallinnan raportille "Henkilöluettelo"? Eikä joku lajittelumahdollisuuskaan olisi paha.

Asukastiedottamisesta tällaisen saa jo nyt ulos, täällä on käyty tuota asukastiedottamista enemmän läpi:
https://community.visma.com/t5/Visma-Fivaldi-kayttovinkit/Visma-Fivaldi-kasikirja-Asukastiedotus/ta-...

 

KajBre
CHAMPION *

tekijä KajBre

Siihen Excel-vientiin olisi yksi ratkaisu siirtää yhden yhtiön koko kiinteistökanta (tai muutokset jostain päivästä lähtien) XML-muodossa.

Tuohon voisi suhteellisen helposti rakentaa makron, joka antaisi lopputuloksena "siistit" Excel-taulukot. 

 

Olen joskus käyttänyt tätä tapaa, mutta nyt minulla ei käytössä yhtään taloyhtiöitä, jossa voisin testata ja kertoa lisäpiirteitä asiasta.

 

t. Kaj B.

tekijä Riitta Peltoniemi

Hei,

 

Kiitos kysymyksistäsi ja kehitysehdotuksistasi. Lisään kohdissa 1 ja 2 kuvaamasi kehitysehdotukset meidän kehitysideapankkiin, jossa olevia ideoita tuotekehityksemme voi käyttää hyväksi tulevien versioiden suunnittelussa.

 

Toteutetuista kehitystöistä voi lukea päivityksen yhteydessä julkaistavalta päivitystiedotteelta. Päivitystiedotteet löytyvät Visma Communityn Käyttövinkit-välilehdeltä.

 

Osalle Visma Fivaldista tulostettaville raporteille on olemassa excel tuki, mutta valitettavasti ei aivan kaikille raporteille. 

 

Visma Fivaldista suoraan tulostettaville kirjeiden osoitetiedoille ei ole tukea ikkunakuoreen, mutta mikäli lähetät kirjeet AutoInvoicen tulostuspalvelun kautta niin myös osoitetiedot kohdistuvat oikein ikkunakuoreen.

Jmusta
CONTRIBUTOR **

tekijä Jmusta

Toivoisin muokkausmahdollisuutta tuohon kirjepohjaan, eli sen voisi myös lisätä ideaksi tuotekehitykseen. 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.