Minun alueeni
Apu
Laimi
CONTRIBUTOR **

Myynninhallinta - laskun päiväys ja eräpäivä etukäteen seuraavan kuun ensimmäiselle päivälle

tekijä Laimi

Laskutamme kuukausittain asiakkaidemme puolesta laskuja kuun ensimmäiselle päivälle maksuehdolla (esim) 7 pv. Olemme aiemmin tilaustenkäsittelyssä ja sittemmin web-laskutuksessa tehneet laskut kuluvan kuun loppupuolella niin, että laskua tehdessä olemme valinneet laskutuspäiväksi tulevan kuun ensimmäisen päivän. Arvopäiväksi myös laitettu tulevan kuun ensimmäinen päivä jolloin eräpäivä on muodostunut maksuehdon mukaan. Nyt kun laskutamme Myynninhallinnassa näitä samoja laskuja ja haluamme laskun päiväksi tulevan kuun ensimmäisen päivän niin maksuehto muuttuu "sopimuksen mukaan" ja laskutusvaiheessa eräpäivä on itse laskettava maksuehdon mukaiseksi. Onko siis niin, että eräpäivä ei enää ns. joukse laskua tehdessä maksuehdon mukaisesti , jos laskutus ei tapahdu kuin kuluvana päivänä?

3 VASTAUSTA3
Rjrvahi19
CONTRIBUTOR *

tekijä Rjrvahi19

Hei! Joko myynninhallinnassa voidaan muuttaa laskun päiväystä seuraavalle kuukaudelle? Sama ongelma kuin tuossa 2020 kyselyssö.

Hei Rjrvahi19!

 

Kiitos kysymyksestäsi. Tuota alkuperäisen kysymyksen eräpäivän muuttamisen ongelmaa ei Myynninhallinnassa enää ole, eli siihen on tullut kehitystä joulukuun 2020 päivityksessä. Laskun luontiin on tuolloin tehty parannuksia päivien ja maksuehdon käsittelyyn käyttäjäpalautteen perusteella edellä linkitetyn päivitystiedotteen tietojen mukaisesti.

tekijä Jonna Ailinpieti

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi.

 

Tällä hetkellä tämä tosiaan Myynninhallinnassa toimii näin. Toiminnallisuuden muuttamisesta on kuitenkin olemassa kehitysehdotus, eli toivomus että jatkossa laskun päivää muutettaessa eräpäivä muuttuisi alkuperäisen maksuehdon mukaisesti. Tämänhetkisten tietojemme mukaan maksuehtojen ja eräpäivien toimintalogiikkaan onkin tulossa parannusta, joten seurailethan päivitystiedotteitamme tulevan kehityksen osalta 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.