Minun alueeni
Apu
Hanna Jussila
CONTRIBUTOR *

Näkyykö asiakkaalla "Syötössä"- tilassa olevat laskut?

tekijä Hanna Jussila

Kun verkkolaskut saapuvat ostolaskukierrätykseen Syötössä- tilaan, niin näkyvätkö ne myös asiakkaalla, ja onko tämän mahdollista käsitellä laskuja tuosta tilasta eteenpäin?

Meillä on ollut ongelmana, että asiakas käsittelee laskuja, ja ne jäävät ilman tiliöintejä. Niin mietimme onko se tästä kiinni. Laskut eivät ohjaudu suoraan kierrätysryhmälle, joten tästä ei ole kyse.

Onko tuota mahdollista estää jotenkin?

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Marleena Haatainen
VISMA

tekijä Marleena Haatainen

Hei Hanna!

Testasin äsken omassa demoympäristössäni vielä asiaa ja kyllä ne näkyvät. Kun ottaa pois oikeuden "kaikkien laskujen lukuoikeus", niin laskuja ei näkynyt Syötössä-tilassa ja Käsittelyssä-tilassakin näkyivät vain ne laskut, jotka olivat omalla askeleellani. Mutta hyväksyttyinä näkyivät kyllä kaikki laskut.

Hanna Jussila
CONTRIBUTOR *

tekijä Hanna Jussila

Hei Marleena,

 

Kiitos tiedosta.

Jos poistamme asiakkaalta kaikkien laskujen lukuoikeuden, niin näkeekö asiakas myös ne laskut jotka on hyväksynyt?

tekijä Marleena Haatainen

Hei!

Jos asiakkaalla on Palvelunhallinnassa annettu Web-sovellukset -sovellustyypin alla Kaikkien laskujen lukuoikeus -oikeus, niin silloin hän näkee syötössä olevat laskut. Jos taas hänellä on Laskujen syöttö -oikeus, niin silloin  hän voi lähettää laskun kiertoon eli tässä jälkimmäisessä tapauksessa lasku voi siis lähteä Kierrätysryhmälle käsittelyyn ilman tiliöintejä. Eli toisin sanoen voitte estää joko tuon Kaikkien laskujen lukuoikeuden kautta laskujen näkyvyyden - silloin asiakkaalle näkyvät vain hänen kierrätysaskeleellaan olevat laskut. Tai voitte estää sen, että hänellä ei ole sitä kiertoon lähettämisen mahdollisuutta.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.