Minun alueeni
Apu
TTKoski
CONTRIBUTOR **

OP:n tilin poistuminen verottajalta

tekijä TTKoski

Kun verottajalta poistuu OP:n tilin 30.11.2020, niin miten pitää toimia jo maksuun vietyjen, esim. ennakkoverojen, kanssa tuon ajankohdan jälkeen?

6 VASTAUSTA6

tekijä Leena Takanen

Hei. 

 

Kiitos viestistäsi!

 

Jos ymmärsin oikein kysymyksesi, ostoreskontraan on tehty maksuaineisto joka on siirretty pankkiyhteyteen. Silloin aineiston voi merkata poistetuksi pankkiyhteydessä ja poistaa erä ostoreskontran maksatuksessa. Voisitko kuitenkin varuilta tehdä asiaan liittyen tukipyynnön, niin voimme katsoa asiaa esim. etäyhteydellä. 

 

Mukavaa päivän jatkoa!

heidivainio
CONTRIBUTOR ***

Mutta jos aineisto on siirretty jo pankkiin, tilanne on toinen.

Leena Helin
CONTRIBUTOR ***

tekijä Leena Helin

Tämä myös ongelmana.
Aikaisemmin olisin halunnut peruuttaa OP:iin siirretyn maksuaineiston, mutta itse sitä ei kuulemma voi tehdä ja Osuuspankki veloittaa asiasta 50€.
Nyt on myös ennakko- ja arvonlisäveroja ym. siirretty jo pankkiin, kunnes muistin, että OP:n tili onkin pois käytöstä 30.11.2020 jälkeen.
Olisi kyllä tosi hyvä, jos pankkiohjelmaan saisi jonkin perumistoiminnon.

heidivainio
CONTRIBUTOR ***

tekijä heidivainio

Olen muutaman kerran joutunut perumaan maksuaineiston Osuuspankin maksuliikepalvelussa puhelimitse, mutta koskaan ei ole ollut puhetta hinnasta. Oletko perunut paikallispankin vai kansallisen maksuliikepalvelun kautta?

TTKoski
CONTRIBUTOR **

tekijä TTKoski

Paikallispankki ohjasi ottamaan peruutuksesta yhteyttä OP yrityspalveluun ja siellä peruuttaminen olisi tosiaankin maksanut 50 € per tapahtuma. Kun ennakkoveroja oli 8 kuukautta sisässä, olisi peruuttaminen maksanut 400 €. Ei tullut kauppoja!

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Tällä hetkellä tosiaan on niin, että Fivaldista voi muodostaa ja lähettää maksujen peruutusaineiston ainoastaan Nordeaan. Tämä tehdään lähetettyä SEPA-maksuaineistoa Pankkiyhteyden Siirtohistoriassa hiiren oikealla klikkaamalla ja valitsemalla "Peruuta Nordea sepa-maksuaineisto" ja lähettämällä sitten peruutusaineisto pankkiin. Peruutuksen onnistuminen riippuu siitä, mihin asti pankki on ehtinyt käsitellä lähetettyä aineistoa.

Muiden pankkien osalta maksun peruminen on tällä hetkellä mahdollista tehdä ainoastaan olemalla yhteydessä pankkiin. Kyseisen ominaisuuden laajentamisesta myös muille pankeille kuin Nordealle on kuitenkin meillä olemassa tuotekehityksessämme kehitysehdotus.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.