peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Ohjelma ei käynnisty

Yritän kirjautua FIvaldiin ja sieltä tulee ilmoitus Service Temporarily Unavailable. Onko jotain päivytyksiä tekeillä mistä ei ole infottu vai missä vika? Töitä pitäisi saada tehtyä mutta huonosti onnistuu kun ohjelma ei toimi!

8VASTAUSTA8
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Sama täällä. Olen laittanut viestiä muutamalle Visman henkilölle. Hiljasta on.

Visman olisi syytä julkaista ongelmatilanteiden päivystys/hälytys numero 24/7, jonne tällaisista voisi ilmoittaa. Onkohan nyt niin, että kukaan ei edes teidä ennen maanantai-aamua palvelimien kaatumisesta?

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Olen yrittänyt jo tunnin... Ei toimi, tietoa ei löydy mistään. Ehdin epällä jo omaa konetta, nettia, itseäni.. :-(( Hyvä, että en ole yksin!

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Joo, sama täällä. Ei käynnisty minulle eikä asiakaskaan pysty tekemään laskuja.

Toivottavasti saavat pian korjattua.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Sama täällä! Minulla on dead line tänään! Pakko päästä sisään!

Lisäksi perjantain päivityksen myötä osa raporteista ei toimi niin kuin pitäisi, esim. pääkirjan hakeminen csv-muodossa ja muuttaminen Exceliin...

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Vikatilanne uusiutui!

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Sama täällä. Puoli tuntia sitten. Ei voi olla totta!

 

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

FIVALDI EI TAASKAAN TOIMI! TARVITAAN ASAP!

Vastaus: Ohjelma ei käynnisty

Hei!

 

Järjestelmän toiminnassa on ollut tavallisesta käytöstä poikkeavaa hitautta viime viikon lopulta lähtien. Muutoksia on tehty ja nyt toiminta näyttää monitoroinnilla samalta kuin ennen viikonloppua. Ongelmien juurisyy oli valmistavat toimet, joita on jouduttu tekemään varauduttaessa ensi viikonlopun palvelinsiirtoon (3.11 klo 8 alkaen). Näiden ei ole kuitenkaan odotettu vaikuttavan nykyiseen käyttöön negatiivisesti. Ennen palvelinten siirtoa emme enää tee isompia muutoksia järjestelmän nykyiseen toimintaan. Toiminta pyritään joka tapauksessa pitämään vakaana ja suorituskykyisenä lauantaihin saakka. Pahoittelemme viime päivien katkoksia palvelun käytössä.

 

Fivaldin palvelu tullaan siirtämään uuteen palvelinympäristöön, jossa suorituskyvyn odotetaan olevan tuntuvasti vanhaa ympäristöä parempi. Tiedote asiasta: https://community.visma.com/t5/Tarkeat-tiedotteet/Kayttokatkos-la-3-11-klo-8-00-alkaen-Visma-Fivaldi...

 

Palvelun siirron yhteydessä koko tietokanta ja sovelluspalvelimet nostetaan uudessa ympäristössä ylös, jolloin palvelinten välimuistit ovat aluksi tyhjät. Lisäksi osa tietokannan lauseista täytyy uudelleen optimoida uutta arkkitehtuuria vasten. Tästä syystä alkuviikosta on vielä mahdollista havaita hitautta yksittäisissä tietokannan suorituksissa, joka näkyy käyttäjälle tällöin tietyn moduulin avautumisessa tai tietyn painikkeen hitaassa toiminnassa.

 

Ystävällisin terveisin

 

Visma asiakaspalvelu