Minun alueeni
Apu
annihk
CONTRIBUTOR *

Onko mahdollista lähettää verkkolaskuja uudelleen?

tekijä annihk

Moi!

Onko mahdollista lähettää laskuja uudelleen jos vastaanottaja sanoo että lasku ei ole tullut perille? Ja onko mahdollista tarkistaa ohjelmassa jos lasku on vastaanotettu?

1 VASTAUS1
Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei,

 

Mikäli käytät Fivaldin Pankkiyhteyttä ja varsinaisissa laskun tiedoissa ei ole virheitä, niin hylkääntyneen aineiston saa lähetettyä Laskujen välityksestä uudelleen Pankkiyhteyteen painamalla Erät-välilehdellä rivin lopussa olevaa Lähetä-painiketta. Tätä ennen kyseinen erä tulee poistaa Pankkiyhteydestä hiiren oikealla riviä klikkaamalla ja valitsemalla "Poista aineisto pysyvästi, mahdollistaa erän luonnin uudestaan". Jos lasku on lähtenyt Fivaldin pankkiyhteydestä onnistuneesti matkaan ilman pankin hylkypalautetta, niin oletus on, että lasku on toimitettu. Ikävä kyllä tämän pitemmälle ei tarkistuksia Fivaldiin tule ja silloin tulisi olla yhteydessä pankkiin tai laskun vastaanottajan palveluntarjoajaan.

 

Jos taas käytät autoinvoice-palvelua, niin laskua ei saa lähetettyä Fivaldista uudelleen. Joissain tapauksissa lasku on mahdollista uudelleenlähettää tai uudelleenohjata kirjautumalla autoinvoice-palveluun. Jos varsinaista laskua pitää muokata, niin silloin tulee tehdä hyvityslasku ja uusi lasku oikeilla tiedoilla. Autoinvoice-tililtä myös näkee hylkypalautteen ja hylätyistä laskuista pitäisi myös tulla tietoa sähköpostiin.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.