peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Onnistuuko myyntilaskun lähettäminen kahteen sähköpostiosoitteeseen

Voiko myyntilaskun lähettää kahteen sähköpostiosoitteeseen?

2VASTAUSTA2
Highlighted
MODERATOR

Vastaus: Onnistuuko myyntilaskun lähettäminen kahteen sähköpostiosoitteeseen

Hei!

 

Saat laskun lähtemään sähköpostitse kahdelle vastaanottajalle vain siten, että laskun tulostusikkunassa valitset "Näyttö" option lisäksi option "Sähköposti" ja siinä keskiosassa annat sähköpostiosoitteet, jotka erottelet pilkulla. Voit testata asian esim. omalla sähköpostillasi / sähköposteillasi.

 

Nämä laitetaan siis siinä vaiheessa, kun laskua tulostetaan, esim. "asiakaspalvelu@visma.com, asiakaspalvelu@visma.com".

 

Mikäli käytät Poimi -painiketta ja noudat useamman sähköpostin Yritysrekisteristä Vastaanottaja -kenttään, ohjelma ei automaattisesti aseta tuota pilkkua sähköpostien väliin. Se tulee lisätä käsin jälkikäteen, jotta sähköpostit varmasti lähtevät perille molemmille vastaanottajille.

 

Mukavaa viikonjatkoa 🙂

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Onnistuuko myyntilaskun lähettäminen kahteen sähköpostiosoitteeseen

Kiitos Tuomas, ja vielä lisäinformaatiota jatkokysymykselle: Jos haluan perustaa nämä vastaanottajan sähköpostiosoitteet yritysrekisteriin ko. asiakkaan taakse ja myyntilaskutus hoidetaan Weblaskutuksella - niin onnistuuko weblaskutuksesta sähköpostilla menevän myyntilaskun lähettämään "automaattisesti" kahteen eri sähköpostiosoitteeseen? Jos Weblaskutuksella voi lähettää myyntilaskun kahteen osoitteeseen, niin mihin kenttään yritysrekisterin puolella vastaanottajien sähköpostiosoitteet tallennetaan?