peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Osakehuoneistorekisteri

tekijä Niina Lýra

Hei!

MML webinaareissa on tiedotettu että MML puolelta osakehuoneistorekisterin siirtopalvelu julkaistaan joulukuussa. Mikä on arvio milloin Fivaldissa olisi valmius käyttöönotolle?

 

4 VASTAUSTA4

tekijä Jonna Isomaa
Hei!

Sain juuri tiedon, että Roadmapilla ollut tieto integraation ajankohdasta ei valitettavasti ole ollut ajantasainen. Pahoittelemme virheellistä tietoa.

Maanmittauslaitos julkaisee loppuvuodesta vasta omat rajapintansa, minkä vuoksi varsinaista toteutusta päästään Fivaldin osalta tekemään vasta tuolloin. Tästä syystä emme siis valitettavasti ehdi saada Fivaldin vastaavaa toteutusta julkaistua vielä tämän vuoden puolella. 
 
Tämän hetkinen tietomme on, että pyrimme tukemaan sekä osakerekisterin siirtoa Fivaldista huoneistotietojärjestelmään, että integraatiota huoneistotietojärjestelmän ja Fivaldin välillä vuoden 2021 puolivälin aikoihin. Kyseinen integraatio tarvitaan siitä syystä, että kun osake- ja osakastiedot on kerran siirretty, muuttuu Fivaldi käytännössä näiden tietojen osalta lukutilaan. Yhtä ei siis voida tämän vuoksi tehdä ilman toista.

Onko tämän rajapinnan valmistumisesta ja integraation mahdollisuudesta tullut tarkempaa aikataulua?

Hei,

 

Valitettavasti meillä ei ole antaa mitään sen tarkempaa aikataulua integraation valmistumisesta kuin mitä on jo aikaisemmin ilmoitettu.

Accepted solution
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Fivaldin kuluvan vuoden Roadmapilla integraatio huoneistotietojärjestelmään on tämänhetkisten tietojen mukaan sijoitettu samoihin aikoihin.