peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR *

Osakeluettelo

tekijä Niina Lýra

Hei,

 

Miten suosittelisitte tekemään osakeyhtiön osakeluettelon, kun osakkeet eivät oikeuta minkään tietyn huoneiston hallintaan eli huoneistosidosta ei ole.

 

 

3 VASTAUSTA3

tekijä Jonna Isomaa

Hei!


Tarkentaisitko hieman tämän tapauksen taustoja? Millaisesta tilanteesta on kyse, kun osakkeet eivät oikeuta tietyn huoneiston hallintaan? Millaisia osakkeita nämä ovat?

CONTRIBUTOR *

tekijä Niina Lýra

Hei!

Eli kyseessä ei ole asunto-osakeyhtiö vaan osakeyhtiö.

Yhtiö on vuokrataloyhtiö, jossa ei ole yhtiöjärjestyksessä huoneistoselitelmää.

Asunto-osakeyhtiössä huoneiston taakse kirjataan osakenumerot, ja sidokselle haetaan huoneisto ja määritellään omistajuus.

Ja nyt olisi tarve ylläpitää osakeyhtiön osakeluetteloa, mutta ilman huoneistosidonnaisuutta.

Tiedetään osakkeenomistajat ja heidän omistamat osakkeet.

 

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Kyseinen toiminnallisuus ei ole suoraan Fivaldissa tuettu. Käytännössä jos ohjelmassa valmiina olevat osake- tai huoneistoluettelot eivät vastaa tarpeeseen, niin ainakaan valmista muunlaista raporttia ei kyseiseen tarpeeseen valitettavasti ole tarjota.

 

Mikäli asia edelleen on ajankohtainen, voit halutessasi olla vielä yhteydessä tukeen, ja antaa tarkemmat tiedot siitä mitä tietoja tällä raportilla tulisi olla. Lisätietojen perusteella voimme vielä pohtia, olisiko asiaan antaa jotain ratkaisua. Todennäköisesti kuitenkaan ei, sillä vuokrataloyhtiöt sinänsä eivät ole Fivaldin ydinaluetta, mutta toki voidaan tämä aina tarpeen mukaan vielä varmistaa.