Minun alueeni
Apu
JaanaKos
CONTRIBUTOR *

Ostolaskun automaattinen tiliöinti usealle tilille/kustannuspaikalle

tekijä JaanaKos

Hei,

saako ostolaskulle määriteltyä automaattisen tiliöinnin - eli ostolasku kirjautuisi aina esim. tietyillä %-osuuksilla eri tileille tai eri kustannuspaikoille?

5 VASTAUSTA5

tekijä Leena Takanen

Hei. 

 

Kiitos viestistäsi. 

 

Yleisesti näitä jakoja voidaan tehdä vyörytyksen avulla, tässä vielä ohjeistus.

 

Vyörytykset ja muut automaattiviennit kannattaa yleensä rakentaa yhdessä konsultin kanssa, jolloin konsultti voi käydä läpi tarpeet tilannekohtaisesti ja ohjeistaa tekemään parhaiten toimivat määritykset. Konsultointia voi tilata palvelutilauslomakkeltamme.

JaanaKos
CONTRIBUTOR *

tekijä JaanaKos

Hei,

tarkennan vielä esimerkin omaisesti; eli ostolasku voidaan tällä hetkellä kirjata kolmelle kustannuspaikalle, jotka jo itsessään ovat vyöryttäviä. Ajatuksena lähinnä, että saisi liitettyä vaikka tiliöintikoodiin, jolloin toiminto olisi yksinkertaisempi kuin tehdä laajoja vyörytyssääntöjä.

Hei!

 

Voit perustaa Ostoreskontran perustiedot | Laskujen tiliöinti -välilehdellä tiliöintikoodit. Tiliöintikoodeihin voit lisätä kustannuspaikkatiedot kunhan olet määritellyt ko. kustannuspaikan ostojen käyttöön tilikartan seurantakohde -välilehdellä.

 

JaanaKos
CONTRIBUTOR *

Hei,

näin olen tehnyt, mutta tiliöintikoodiin voi lisätä vain yhden kustannuspaikan.

Hei,

 

Kyllä, tiliöintikoodille voidaan määrittää vain yksi kustannuspaikka ja mikäli ostolasku halutaan jakaa automaattisesti useammalle kustannuspaikalle niin siihen on vaihtoehtona käyttää vyörytyskustannuspaikkaa.  

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.