peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted

Pääkäyttäjän salasana unohtunut

Olen ympäristömme pääkäyttäjä, ja nyt olen unohtanut salasanani ja käyttäjätunnus ilmoittaa olevansa lukittu, mitä teen?

2VASTAUSTA2
Highlighted

Viite: Pääkäyttäjän salasana unohtunut

(updated by Ainomari Karhu VISMA ‎14-05-2020 07:29 )

Ympäristön ainoan pääkäyttäjän salasanan vaihto vaatii aina puhelinsoittoa Visman sovellustukeen. 

 

Puhelun aikana pääkäyttäjälle lähetetään sähköposti tai tekstiviesti, jossa on linkki sivustolle minne syötetään vahvistuskoodi. Kun käyttäjä on avannut tuon linkin, puhelimessa kerrotaan vahvistuskoodi ja käyttäjä pääsee syöttämään uuden salasanan.

 

Mikäli ympäristössä on myös muita pääkäyttäjiä, suosittelemme kääntymään asiassa ensisijaisesti heidän puoleensa. Pääkäyttäjä voi muuttaa muiden käyttäjien salasanat sekä poistamaan myös käyttäjätunnusten lukitukset tämän ohjeen mukaisesti.

 

Highlighted

Vastaus: Viite: Pääkäyttäjän salasana unohtunut

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎01-07-2020 10:33 )

Kesäkuun 2020 päivityksen jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus alkaa käyttää Visma Connect -käyttäjätunnuksia Fivaldin sisäänkirjautumiseen. Tämän muutoksen tiimoilta myös salasanan vaihto onnistuu jatkossa käyttäjän toimesta suoraan kirjautumissivulta ”Unohtunut salasana”-linkistä, jolloin vaihtolinkki lähetetään käyttäjän sähköpostiin. 

 

Sen jälkeen siis kun pääkäyttäjän tunnus on muunnettu Visma Connect -tunnukseksi, ei salasanan resetointi vaadi enää yhteyttä Visman sovellustukeen. Visma Connect -käyttäjätunnuksen omien tietojen kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron muuttaminen sekä salasanan vaihtaminen tehdään jatkossa Visma Connectissa. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero vaihdetaan Visma Connect-alueella Omat tiedot kohdassa ja salasanan vaihto tapahtuu käyttäjän toimesta suoraan kirjautumissivulta ”Unohtunut salasana”-linkistä, jolloin vaihtolinkki lähetetään käyttäjän sähköpostiin.

 

Kaikki Visma Connect -käyttöoppaat ja -videot löytyvät tästä linkistä.