Minun alueeni
Apu
Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***

Päivitys 17.1. tasekirjasovelluksen raporttikorjaukset

tekijä Tiina Reunanen

Lukaisin pikaisesti läpi tammikuun päivitystiedotteen ja iloitsin siitä, että tasekirjasovelluksen raportteihin on viimeinkin lisätty nollien tulostus, jota olemme jo vuosikaudet pyytäneet. Ilo jäi kuitenkin lyhyeksi, kun kävin testaamassa. Nyt on lisätty siis tuloslaskelmaerittelyyn (jota meillä ei ainakaan tilinpäätöserittelyihin lisätä, koska siinä ei ole vertailutilikauden lukuja) ja tase-erittelyyn ns. nollariveille tulostumaan nolla, kun aiemmin ainakin tase-erittelyssä nollasaldoiset tasetilit tulostuivat pelkkinä riviotsikkoina raportille.

Se, mitä luulin vihdoinkin saavani, jäi puuttumaan. Odotin siis, että tasekirjasovelluksen raportteihin olisi lisätty sarakkeille tulostumaan nolla, mikäli jossakin tilissä/tiliryhmässä ei jommallakummalla tilikaudella ole saldoa. Raportit, joihin tätä ominaisuutta edelleenkin kovasti toivoisin ovat tasekirjasovelluksen seuraavat raportit; Pitkä tuloslaskelma, Pitkä tase, Tuloslaskelma sekä Tase. Todellakin toivon, että seuraavassa päivityksessä tämä toteutetaan, niin tämän kevään tilinpäätöskaudella säästytään tarpeettomalta tyhjien paikkojen täyttämisestä nollilla em. raporteissa.

1 VASTAUS1

tekijä Riitta Peltoniemi

Hei!

 

Pahoittelen vastauksen viivästymistä.

 

Kiitos kehitysehdotuksestasi, vien asian eteenpäin. 

 

Toteutetuista kehitystöistä voi lukea päivityksen yhteydessä julkaistavasta päivitystiedotteesta. Päivitystiedotteet löytyvät Visma Communityn Lataa materiaaleja -kohdasta. Tämä osio vaatii sisäänkirjautumisen.  

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.