Minun alueeni
Apu
Santis
CONTRIBUTOR **

Palkanlaskijan yhteystiedot

tekijä Santis

Miten voi Fivaldissa muokata palkkalaskelmaan tulevia palkanlaskijan tietoja? Esim. onko palkanlaskijan nimen oltava näkyvissä? Entä kun palkanlaskija vaihtuu? 

4 VASTAUSTA4

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Palkanlaskennan perustiedot -rekisterissä Tulosteiden ohjaustiedot -välilehdellä määritellään yrityspaikan palkanlaskijan yhteystiedot. Yläosan valinnoista löytyy valinta "Yhteystiedot palkkalaskelmaan", jolla voidaan vaikuttaa siihen, tulostuuko palkanlaskijan yhteystiedot palkkalaskelmille.

Tiedot tulee jokatapauksessa määritellä, jotta ilmoittajan tiedot saadaan lähetettyä Tulorekisteri-ilmoituksilla ja ne voidaan siis päivittää myös tässä ikkunassa.

Marita Kunnari
CONTRIBUTOR ***

Hei,
Yhteystiedot tulostuu kyllä pdf-palkkalaskelmalle, mutta verkkopalkkalaskelmaan ei tulostu ainakaan minulla, vaikka täpät on kohdillaan.

Hei Marita! 
Verkkopalkkalaskelmalle nuo ei minunkaan muistaakseni siirry. Tästä on kuitenkin kirjattu meille jo kehitysehdotus aiakkaamme toiveesta. Kehitysehdotusten totueutumiseen toki aina vaikuttaa se, kuinka paljon asiakaskunnastamme kyseistä ominaisuutta toivotaan, joten kannattaa toki aina laittaa meille viestiä perusteluineen osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com, niin voimme välittää toivetta eteenpäin 🙂 

 

Ohjeet kehitysidean tekemiseen löytyy tosiaan täältä.

Santis
CONTRIBUTOR **

tekijä Santis

Paperitulosteena tulostettavalle palkkalaskelmalle tulee palkanlaskijan nimi ja yhteystiedot. Löysin jo kohdan, mistä nimen voi vaihtaa. Kiitos! 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.