Minun alueeni
Apu
Tuija Piispa
CONTRIBUTOR **

Palkkalajin tiliöinti

tekijä Tuija Piispa

Saan Palkkalajeissa palkkalajin tiliöinnin muutettua, mutta Palkanlaskennassa tulee vanha tilinumero. Kyseessä on palkkalajit 1600 Lomapalkka ja 1610 Lomaraha. Onko näissä palkkalajeissa jotain erikoista?

5 VASTAUSTA5

tekijä Tuomas Ilpala

Hei!

 

Jos tarkoitat sitä että et saa valittua palkkalajin tiliöinneissä haluamaasi tiliä (=tiliä ei näy alasvetovalikossa), tämä johtunee siitä että tilikartassa ei ole laitettu täppää kohtaan "Palkat" kyseisen tilin osalta.

 

Laita toki viestiä jos ymmärsin kysymyksesi väärin tai neuvosta ei ollut apua tilanteeseen.

Tuija Piispa
CONTRIBUTOR **

Hei!

 

Kiitos vastauksestasi! Saan valittua haluamani tilin palkkalajin tiliöinnissä ja saan sen jopa tallennettuakin. Mutta kun menen palkanlaskentaan ja käytän ko. palkkalajia, ruudulle tulee "vanha" tilinumero näkyviin. Saan tilinumeron muutettua toki täälläkin, mutta hankalaksi se hieman menee.

tekijä Tuomas Ilpala (Päivitetty ‎31-10-2017 08:53 tekijä Tuomas Ilpala VISMA )

Hei!

 

Olisikohan tässä nyt sitten kyse siitä että kun olet tehnyt muutoksia noihin palkkalajeihin niin palkkalajien muutoksia ei ole päivitetty henkilökohtaisiin palkkalajeihin.

 

Eli palkkalajien päivitys tehdään kohdasta Palkkalajit | Valitse haluamasi palkkalaji | Ylävalikosta Palkkalajit -> Palkkalajin arvojen päivitys.

Tuija Piispa
CONTRIBUTOR **

Hei!

 

Kiitos Tuomas, tämä oli juuri se tieto, joka ratkaisi ongelmani! Nyt homma taas toimii!

Hei!

 

Hienoa että pääsit eteenpäin, mukavaa viikonjatkoa 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.