Minun alueeni
Apu
Jukka Pulkkinen
CONTRIBUTOR **

Palkkatietoilmoitukseen siirtyminen Palkkalaskelmat -välilehdeltä

tekijä Jukka Pulkkinen (Päivitetty ‎07-10-2021 10:56 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Milloinkahan meinaatte korjata tuon virheen siirtymisessä Palkkalaskelmasta Palkkatietoilmoitus -nappia käyttäen palkkatietoilmoitukseen? Se kun ei mene saman henkilön palkkatietoilmoitukselle vaan ilmeisesti viimeiseksi avatun yrityksen sivuille, oli se mikä tahansa. Hyvin hämmentävä virhe. Olen tästä jo aiemmin huomauttanut tukeen, muttei mitään ole tapahtunut.

9 VASTAUSTA9
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Vaikuttaisi siltä, että tähän ongelmaan palkanlaskennasta palkkatietoilmoitukselle siirtymiseen liittyen olisi nyt löytynyt ratkaisu, ja mahdollisesti saamme korjauksen mukaan jo tulevaan päivitykseen. Kiitos teille kaikille kärsivällisyydestänne Hymiö Onnellinen

 

Iloista pääsiäistä! 

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Tämä harmillinen ongelma on kyllä tuotekehityksemme tiedossa, mutta valitettavasti siihen ei ole toistaiseksi löytynyt ratkaisua. Asiaa tutkitaan siis edelleen ja toki pyritään saamaan siihen ratkaisu mahdollisimman pian.

Jukka Pulkkinen
CONTRIBUTOR **

Poistakaa se nappi käytöstä, kun se ei toimi oikein.

Jonna Isomaa
VISMA

Hei!

Kyseisellä painikkeella on myös muita toiminnallisuuksia, kuin se, joka toimii tällä hetkellä virheellisesti. Painikkeella saa esimerkiksi luotua palkkatietoilmoituksen, mikäli se on jostain syystä jäänyt muodostumatta. 

 

Pyrimme toki mahdollisimman pian löytämään ratkaisun tähän ongelmalliseen toiminnallisuuteen.

Jukka Pulkkinen
CONTRIBUTOR **

Virheelliset toiminnot, varsinkin tiedostetut, aiheuttavat negatiivista asennetta ohjelmaa kohtaa ja niitä ei saisi olla. Tekevät ohjelmasta helposti epäluotettavan.

Juha P
CONTRIBUTOR *

tekijä Juha P

Onkohan samaiselle painikkeelle mahdollista laittaa toiminto, että pääsee palkkatietoilmoitukselle myös silloin, kun kaikki palkat ovat merkitty maksetuksi?

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎07-10-2021 10:56 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Hei Juha P!

Voit jättää meille kehitysiedoita tämän ohjeen mukaisesti.  

Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂 

Hei! 

Kiitos palautteestasi. Pahoittelemme, että tuo ohjelman puutteellinen toiminta aiheuttaa teillä ylimääräistä haittaa. Välitän palautteesi eteenpäin ja toivotaan, että tuohon löytyisi ratkaisu mahdollisimman pian 🙂 

 

Ja tarkennuksena vielä Juha P:lle, eli toki myös maksettuja palkkalaskelmia pääsee katsomaan tuosta napista, kunhan on valittuna optio "näytä myös maksetut palkkalaskelmat". 

 

 

Hanna-Reetta Ojanaho
CONTRIBUTOR *

tekijä Hanna-Reetta Ojanaho

Samaa olen miettinyt ja pyytänyt korjaamaan. Pitäisi ehdottomasti avata kyseisen yrityksen ja henkilön sivu myös WEB:in puolella. Toivottavasti korjataan pian.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.