Minun alueeni
Apu
Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***

Pankkiyhteys- technical error

tekijä Tiina Reunanen

Saamme lähes päivittäin pankkiyhteyden siirrossa technical error ilmoituksia maksatuseristä. Mikä on oikea toimintatapa näiden korjaamisessa?

1 VASTAUS1
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎19-09-2018 12:56 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Hei! 

 

Kiitos viestistäsi. Technical error -virhettä on muutamaa eri tyyppiä, mutta tilanne on kaikissa sama: Aineisto ei ole mennyt käsittelyyn pankissa vaan sen käsittelyssä on tapahtunut virhe. Virhe ei koske itse maksuaineistoa vaan nimenomaan tuota lähetystä. Toistaiseksi ainoa tuettu tapa lähettää maksuaineisto uudelleen on merkata aineisto poistetuksi Pankkiyhteyden Siirtohistoriasta, poistaa maksuerä Ostoreskontran Maksatuksesta ja luoda uusi maksuerä.

 

Vaikka virhepalaute tulee pankista, voi itse yhteysongelma kuitenkin johtua joko Fivaldista tai pankista. Keskustelimme tämän viestin perusteella aiheesta myös tuotekehityksemme kanssa, ja päädyimme kirjaamaan kehitysehdotuksen, jossa arvioidaan näihin tilanteisiin mahdollisena kehitystyönä joko automaattista uudelleenlähetystä tai pankkijonoon palauttamista, jolloin maksun voisi lähettää samantien uudelleen poistumatta Pankkiyhteydestä. 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.