peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Mikko Ahonen
VISMA

Puhelin on hukkunut tai Authenticator ei jostain syystä ole käytössä

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎22-12-2020 11:25 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Minulla on käytössä kirjautumisessa kaksivaiheinen tunnistautuminen, mutta siihen yhdistämäni laite ei ole enään käytettävissä. Miten toimin, jotta voin jälleen kirjautua tililleni?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎22-12-2020 10:54 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Kirjaudu käyttämällä kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton yhteydessä saamaasi hätäkoodia. Mikäli kertakäyttöinen hätäkoodi ei ole tiedossa, ole yhteydessä sovellustukeemme ja pyydä hätäkoodi connect tilille kirjautumista varten.

Kun olet vastaanottanut hätäkoodin, käytä turvakoodikentän alla olevaa ”Kokeile toista tapaa” kirjautuaksesi sisään. Saamasi hätäkoodi päästään syöttämään tähän kenttään 6-numeroisen koodin sijasta. 

 

Ota kirjautumisen jälkeen talteen uusi sinulle annettu kertakäyttöinen hätäkoodi. Uusi hätäkoodi tulee esille, kun aiempaa koodia olet käyttänyt ja kirjautunut sen avulla sisään. Talteen ottamaasi uutta kertakäyttöistä hätäkoodia tarvitaan vahvistukseen, kun otetaan kaksivaiheinen tunnistautuminen pois käytöstä connect tilisi Omat tiedot -sivulta.

Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on otettu pois käytöstä, voidaan se käyttöönottaa uudelleen haluamaasi uuteen laitteeseen.

Tarkemmat tilannekohtaiset ohjeistuksemme Visma Connectiin liittyen löydät Täältä.