peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Sähköpostiosoitteen muuttaminen AutoInvoice-tilillä

(updated by Ainomari Sillanpää VISMA ‎22-05-2018 14:41 )

Sähköpostiosoitteeni on muuttunut, miten päivitän tiedon AutoInvoice-tilille?

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Sähköpostiosoitteen muuttaminen AutoInvoice-tilillä

(updated by Ainomari Sillanpää VISMA ‎15-10-2019 11:04 )

Mikäli AutoInvoice-tilillä olevan käyttäjän sähköpostiosoite on muuttunut, voi sovellustuki päivittää käyttäjätunnukseksi uuden sähköpostiosoitteen, mikäli uudella sähköpostiosoitteella ei löydy vielä käyttäjää AutoInvoice-palvelusta.

 

Pyyntö sähköpostiosoitteen muuttamisesta tulee toimittaa sovellustukeen vanhasta sähköpostiosoitteesta, joka löytyy AutoInvoice-tililtä.  Mikäli kyseistä pyyntöä ei voida lähettää vanhasta sähköpostista, tarvitsemme erillisen valtakirjan ja kaupparekisteriotteen yrityksen nimenkirjoitusoikeudelliselta henkilöltä muutokseen liittyen.

 

Mikäli uudella sähköpostiosoitteella on jo ehditty luoda käyttäjä AutoInvoice-palveluun, ei sähköpostin muuttaminen vanhalle käyttäjätiedolle ole enää mahdollista. Tällöin AutoInvoice-tileille, joilla on vanha käyttäjä, on lisättävä tuo uusi sähköpostiosoite uuden käyttäjätiedon lisäämisen kautta. Käyttäjä voi tehdä tämän toimenpiteen itse vanhan sähköpostiosoitteen kirjautumisen kautta toiminnossa Asetukset | Käyttäjät. Emme suosittele vanhan käyttäjätiedon poistamista tililtä, mutta mikäli näin halutaan jostain syystä tehdä, on myös Fivaldissa oleva API-avain kyseisen yrityksen kohdalta muutettava tilille jääneen käyttäjätunnuksen API-avaimeksi, jotta yhteys Fivaldista AutoInvoice-tilille ei katkea. API-avain vaihdetaan Fivaldi WEBin Myynti- tai Ostot-valikon Autoinvoice-palvelussa kohdassa "Yrityksen tilitiedot".