Minun alueeni
Apu

Sähköpostiosoitteen muuttaminen AutoInvoice-tilillä

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎22-05-2018 14:41 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Sähköpostiosoitteeni on muuttunut, miten päivitän tiedon AutoInvoice-tilille?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎08-11-2021 09:17 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Visma AutoInvoice -palvelun käyttäjätunnukset ovat siirtyneet Connectiin 5.10.2020 alkaen. Tämän myötä on myös avautunut mahdollisuus käyttäjän itse muuttaa sähköpostiosoitettaan, mikäli uudella sähköpostiosoitteella ei löydy vielä käyttäjää Connectista. Sähköpostiosoite muutetaan  Connectin Omissa tiedoissa tämän ohjeen  mukaisesti.

 

Mikäli uudella sähköpostiosoitteella on jo olemassa Connect-käyttäjätunnus (esim. Fivaldissa), ei sähköpostin muuttaminen vanhalle käyttäjätiedolle ole enää mahdollista käyttäjän toimesta, vaan Connectissa tulee sähköpostia muutettaessa virhe: User name already exists. Tällöin sähköpostin muutos tulee tehdä tuen toimesta, joten ole yhteydessä sovellustukeen. Kerro yhteydenotossasi, mikä sähköpostiosoite muuttuu ja mikä on uusi sähköpostiosoite. Tietoturvasyistä on parasta, jos voit lähettää viestisi tuosta vanhasta, eli muutettavasta sähköpostiosoitteesta.

 

Yleisesti ottaen AutoInvoice-tileille voi lisätä uuden sähköpostiosoitteen myös uuden käyttäjätiedon lisäämisen kautta. Mikäli vanhan sähköpostiosoitteen käyttäjätunnus on tilien pääkäyttäjänä, voi muutoksen tehdä itse kirjautumalla (vanhalla sähköpostiosoitteella) AutoInvoice-palveluun ja lisäämällä uuden pääkäyttäjätiedon haluamilleen tileille toiminnossa Asetukset | Käyttäjät. Huomioi kuitenkin, että tässä kohtaa API-tunnus vaihtuu. Emme siksi suosittele vanhan käyttäjätiedon poistamista tililtä, mutta mikäli näin halutaan tehdä esimerkiksi siitä syystä, että käyttäjä ei ole enää oikeutettu kirjautumaan tilille, on myös Fivaldissa oleva API-avain kyseisen yrityksen kohdalta muutettava tilille jääneen käyttäjätunnuksen API-avaimeksi, jotta yhteys Fivaldista AutoInvoice-tilille ei katkea. API-avain vaihdetaan Fivaldi WEBin Myynti- tai Ostot-valikon Autoinvoice-palvelussa kohdassa "Yrityksen tilitiedot". 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.